Eliza & Adi: Oradea

24 July 2011 - Nunta

Eliza-si-Adi-Cover2

Uite că a sosit momentul celei mai aşteptate nunţi pentru mine – Nunta Anului! De ce? Pentru că s-a căsătorit cel mai bun prieten al meu – Adi.  Cel pe care mulţi îl cunosc ca Adi a lu’ Eliza ;) Și când spun că a fost mult aşteptată, păi să ştițţ că tare mult aşteptată a fost. Încă de la prima sesiune foto (Paparazzi 4Love) am aşteptat un an pentru logodna lor. Și de atunci tot un an a trecut până la nuntă.
.
Dimineaţă pentru mine a început în acelaşi Hotel cu Adi (pentru că în noaptea dinaintea nunțţi am avut onoarea să dorm în aceeaşi cameră cu mirele :D – ba mai mult, vă spun că am dormit în acelaşi pat cu Adi =))))). Dimineața a început cu un apel interesant de la cameraman care trebuia deja să fi ajuns la hotel în Oradea, dar abia atunci se trezise în Timişoara. Vesel, nu? Însă Adi a reușit să facă rost de o cameră video profi, care a ajuns în vreo 15 minute la hotel. Iar când David (fratele lui Adi) a încercat să filmeze toată distracția pregătirii cu cavalerii de onoare, a descoperit (un detaliu mărunt) camera Video era fără casetă :)))) NIMIC însă nu a fost în stare să strice buna dispoziţie a lui Adi din acea zi. Nici chiar furtuna ce şi-a făcut de cap toată noaptea peste Oradea… Aşa că băieții au îngenunchiat şi mulţumit lui Dumnezeu pentru toate lucrurile minunate pe care El le face la timpul său. După aceasta am mers spre Eliza unde încântarea lui Adi nu a avut margini. Mereu e cea mai frumoasă pentru Adi, iar în ziua nunţii a întrecut toate aşteptările lui. A rămas fără grai. Bine că a rămas cu fotografii pentru a vedea cât de fără grai a rămas :)))) Alaiului de cavaleri şi domnișoare de onoare au înfrumusețat ziua şi treptele casei sub aplauzele cărora am plecat la sesiunea foto (mai bine zis la ce a mai rămas din ea ;)). La cât s-a întârziat totul ne bucurăm totuşi că am avut şi acel timp. Mai ales că Eliza (conştiincioasă) a pregătit diverse detalii care au făcut şedinţa mai deosebită.
.
După aceasta am mers la biserică. Şi ca să vedeţi cât de respectată este familia Dehelean, pe lângă toţi cei dragi care au umplut sala, a venit şi primarul din orăşelul de baştină a lui Adi, Curtici, care i-a cununat civil în faţa tuturor invitaţilor. Înconjurați de minunatele flori ce au decorat biserica, s-a desfăşurat binecuvântarea lui Adi cu Eliza. Totul însoţit de cuvântările cu har ale predicatorilor, printre care a fost şi tatăl Elizei, cu cântările inspirate de nuntă şi bineînţeles fanfara (din care până la nuntă a făcut parte şi Adi) ce a dat ceremoniei o notă de maiestate. Când totul s-a încheiat eram gata flămânzi pentru restaurant ;))) şi în mod deosebit pentru delicatesele ce ne aşteptau acolo. Bineînţeles că odată ajunşi la restaurant ne-am oprit pentru a admira (şi gusta) masa deosebită de dulciuri gândită şi amenajată cu mare grijă până la cel mai mic detaliu. De fapt fiecare masă în parte, fiecare colţ al restaurantului avea amprenta Elizei & Adi. Chiar şi afară am putut găsi detalii de admirat şi fotografiat. Flori, fotografii, cufere şi multe altele care ne-au invitat să facem zeci şi zeci de fotografii. Cu siguranță viitoarele mirese (sau cei care gândesc un eveniment frumos) vor găsi sursa de inspiraţie în fotografiile cu decorul nunţii. După ce am studiat şi apreciat fiecare amănunt, toţi invitaţii au putut sa se răcorească de limonadă naturala şi mâncare delicioasă.
.
Ce a făcut nunta şi mai neobişnuită este că în ziua nunții lor s-au gândit şi la alții oferind torturi fiecărui cuplu care şi-a sărbătorit aniversarea în acea lună sau persoanelor care şi-au sărbătorit zilele de naştere. Iar pentru cei mai dragi şi apreciaţi oameni – Părinții au avut şi cadouri speciale. Gesturi de mulţumire şi apreciere care au adus Oh-urile emoţionate ale mamelor şi mulțumirile taţilor.
.
Vă mulțumim pentru onoarea de a fi alături de voi ca invitat şi fotograf ;) şi mulţumesc de data aceasta soţiei mele, Silvia pentru asistenţă ;))))
.
Cu drag
Sergio & Silvia

.
P.S. Vă invit să vedeți surpriza pe care i-a făcut-o Adi Elizei în seara nunții – un clipuleț de care am râs cu poftă ;)

Declaratia lui Adi pentru Eliza from bySilvia on Vimeo.