Laura & Dan: Bucuresti

9 July 2011 - Nunta

Laura-Dan-cover

Povestea noastră a început acum 4 ani, într-o seară de august, în care fiecare dintre noi își făcuse alte planuri. Dar Cineva acolo Sus a vrut ca drumurile noastre să se întâlnească (aparent din întâmplare), să ne oprim și să ne povestim unul celuilalt pe nerăsuflate, vrute și nevrute timp de mai bine de 3 ore. De atunci suntem în fiecare zi eroii unor noi povești în care, de data aceasta, suntem alături unul celuilalt. Ne iubim mult, ne alintăm și ne ținem în brațe cât de des putem. Ne place să ne imaginăm că uneori, când ne strângem în brațe pe stradă, așa, fără vreo-un motiv anume, oamenii din jurul nostru cred că ne cunoaștem de ieri.
.
Povestește Dan: În cea mai recentă poveste, în nordul Italiei, după ce ne-am strâns în brațe în balconul Julietei din Verona și am lipit mesajul nostru pe perete, am ajuns in Veneția. Acolo, într-o gondolă, sub cântecul unui gondolier iscusit am prins curaj, am scos inelul și am întrebat: Vrei să fii soția mea? Ea s-a îmbujorat tare, a uitat că mai devreme îi era teamă de cum se clatină gondola și mi-a spus un DA fericit. Sub Podul Rialto i l-am pus pe mâna și am știut că va fi pentru totdeauna.
.
Planurile pentru nuntă au urmat firesc. Și pentru că voiam ca toți cei dragi nouă (familia, rudele și prietenii apropiați) să se bucure împreună cu noi, am pregătit cu mare drag și atenție la detalii (preferatele Laurei) o petrecere mare, plină de veselie, la care ne-am bucurat că ne-au fost alături de părinți nașii și toți cei dragi. (Lura și Dan)
.
Oare ce aș mai putea adăuga la asemena cuvinte înaripate de dragoste? Decât că am fost și eu alături de bucuria lor, onorat de invitație și încrederea acordata :) Și în locul meu vor povesti fotografiile cât de frumos a trecut ziua mult visată de ei doi. Voi aminti doar despre furtul Laurei. Cererea de la hoți a fost o declarație de dragoste de la Dan (nimic neobișnuit până aici). Partea interesantă a fost că și Nașul a trebuit să facă și el o declarație Nașei. Abia la această nuntă am văzut un naș cu adevărat îngrijorat de cererea hoților. Un naș care a stat alături de mire trăind emoțiile acestuia pe propria’i piele :))))
Mulțumesc Adi pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio