Prioritati in investitia de nunta:

7 July 2011 - Sfaturi

prioritati

Tortul                                     *            1 ora

Ceremonia Religioasa     **            1-2 ore

Limuzina                               **                2 ore

DJ / Trupa de muzica      ******            6 ore

Meniu Restaurant             ******            6 ore

Decoratiile                           ********                8 ore

Rochia Miresei                   ************          12 ore

Buchetul                                ************          12 ore

Verighetele                          *************************************    O viață

Fotografiile/filmul            *************************************    O viață

Albumul                                *************************************    O viață

Am mai scris că îmi place să ascult povești, să citesc cărți și mai nou să mă uit la fotografii. Nu ale mele, ci ale altora. Așa se face că de fiecare dată când am ocazia întreb pe toată lumea despre nuntă, povești de dragoste ale părinților, nașilor sau ale invitaților de la nunți ;). Și intru în poveștile altora visând cu ochii deschiși. Aflu despre cum două vieți se împletesc într-un singur fir. Fiecare fir își are culoarea, textura… și împreună cu toate detaliile urzelii alese, se țese povestea fiecărei familii în parte. Niciodată nu o să vezi două cupluri la fel, pentru că fiecare își alege firele urzelii într-un mod unic. Fiecare fir este tors în condiții diferite și lucrat de viață, situații, astfel formându-și propria țesătură. Unele sunt împletituri pastelate, altele aprins-pasionate și o capodoperă descoperi acolo unde firele Aurii ale dragostei sunt țesute în tapițeria vieții. Fiecare vizualizează propria imagine despre aceste lucruri iar la exprimarea atmosferei sau a detaliilor ne ajută de multe ori o fotografie…
.
Tot ce am scris mai sus este pentru că aș vrea să împărtășesc cu voi frumusețea momentelor despre care orice fată a visat de mică.
O zi extraordinară în care ea, prințesa, se căsătorește cu alesul inimii. Acestea toate într-o atmosferă de poveste. Iar pentru ca poveștile noastre se petrec în postmodernism, prințul nu mai e la moda să vină pe Cal Alb :))) Fiecare băiat de mic visează la Caii Putere de sub capota unei mașini “sălbatice” pentru a o impresiona pe aleasa inimii, sau pur și simplu pentru că îi plac mașinile. Și spuneți-mi vă rog de ce mașinile care plac cel mai mult sunt scumpe? Chiar dacă tot au numai 4 roti si 1 motor?  Calitatea își are prețul ei! Un preț pe care un bărbat este gata să îl plătească. Iar fetele, dacă tot vorbim de alegeri, își aleg cu grijă veșmântul de prințesă, pentru a fi frumoase, pentru a impresiona mirele, sau doar pentru ca le place rochia aceea deosebită în care vor putea pluti în basmul zilei de nuntă. Și amintirile sunt depănate mereu (mai mult de Mirese, încă nu am văzut un bărbat să povestească cu ochii visători la ziua nunții ;)) pentru toți cei dispuși să asculte sau de cei care întreabă! Și pentru că eu mereu întreb, de multe ori descopăr fete dezamăgite (scuze) în momentul în care cer fotografii pentru a vizualiza fascinanta poveste a zilei de nuntă. Unii îmi spun că acum, dacă și-ar face nunta din nou, ar schimba prioritățile. Alții îmi zic că pe timpurile lor nu au știut despre un fotograf care poate prinde toată frumusețea nunții, toate emoțiile, toate firele ce au țesut basmul ce le poartă semnătura - NUNTA!

Dragilor, trezindu-vă la realitatea secolului XXI, nu uitați că limuzina pleacă, florile se ofilesc, rochia de mireasă rămâne o nostalgie, iar bucatele alese nu te satură decât până dimineața… Și când melancolia zilei trecute îți inundă inima, atunci te întrebi cu ce ai rămas? Bineînțeles cu un vis împlinit: Dragostea vieții tale !!! Și depănând amintirile nunții, ai vrea să le împarți și cu cei dragi, mai apoi îți dorești ca și copiii să vadă filmul visului tău împlinit… sau chiar nepoții să te întrebe “Bunicule, Bunico, cum a fost la nunta voastră?” Și într-adevăr, când mai devii Prințesa propriului Bal din Castelul Nunții? Atunci toți încep să povestească, să arate imaginile păstrate din ziua extraordinară a basmului. Dragii mei, toate detaliile nunții, lucrurile frumoase sunt fără îndoială extraordinare, și fac nunta voastră unică și deosebită. Dară dacă nu veți investi și în fotografii, nunta va rămâne doar un vis frumos ce se uită cu timpul.
Investiți în ceea ce rămâne…
.
Cu drag,
Silvia & Sergio.
P.S.  Acest articol nu cred că ar fi apărut vreodată fără insistența blândă și pozitivă a prietenului nostru din Cluj – Narcis, exclusiv pentru site-ul lui minunat – FotografiaDeNunta.ro