Patricia & Darius: Arad, RO

5 October 2012 - Nunta

Darius-Right-Always

Nu avem noi multe nunți la noi acasă, în Arad, dar cele care sunt ne fac să ne pară și mai rău că nu avem mai multe… Este o plăcere să te trezești dimineața (la tine acasă) și să mergi la nuntă!!! Plăcerea este și mai mare când vezi două fețe luminate de dragoste și bucuria anticipării. Iar pentru ca ziua să fie și mai neobișnuită  pe cerul Aradului defila Air Show-ul. Cu toate că îmi imaginam și știu cât de intensă este experiența văzduhului, totuși cred că intensitatea momentelor, acolo unde ne aflam noi, era mai intensă și mult mai înaripată.
Patricia, de o frumusețe delicată și sfioasă, domnișoarele, una mai frumoasă ca cealaltă, exaltau atmosfera cu chicote, râsete. Au destins atmosfera plină de emoții puternice și totodată au defilat fericite ca pe podiumul de modă, dansând și veselindu-se toată ziua, fără a ține cont de centimetri tocurilor :)) Iar cavalerii lui Darius, chiar dacă nu au avut perspectiva “înaltă” a domnișoarelor de onoare, totuși au fost cât se poate de implicați și veseli la nuntă. Fiecare invitat a fost acolo cu tot dragul și implicarea emoțională în tot ce s-a petrecut. Fiecare a dorit și s-a bucurat să fie acolo. De ce spun asta? Pentru că povestea Patriciei cu Drius își are începutul la un eveniment la care nici unul dintre ei nu a dorit să participe. Iar tocmai acest numitor comun i-a apropiat… Datorită unor circumstanțe, nu s-au văzut aproape un an de la acel eveniment și nici nu și-au mai vorbit, până într-o zi când s-au întâlnit accidental și “Ne-am dat seama că ar fi bine să ținem legătura într-un fel sau altul.”
După acel moment totul a decurs parcă de la sine și “Cererea în căsătorie a fost plină de emoții și fâstâceli: cu inelul învelit în laveta aparatului foto și genunchii tremurând, după o plimbare pe malul mării (Grecia – Insula Lefkada), am hotărât că a sosit momentul mult așteptat”. Amândoi probabil sunt de acord că uneori e bine să mergi și pe-acolo pe unde nu vrei neapărat să ajungi. Cu atitudinea potrivită poți câștiga ceva ;) (asta vorbind despre evenimentul la care s-au cunoscut…) Cu atât mai mult ai de câștigat când mergi undeva unde vrei să fii și unde totul este așa cum a fost la nunta lor. Pe lângă un eveniment vesel, am câștigat și doi prieteni cu care sperăm să ne revedem cu prima ocazie. Două caractere pasionate de fotografie, iar misiunea “(im)posibilă” a lui Darius este să obțină o fotografie cu Patricia în care ea să râdă exploziv :)))) Așa că mereu caută modalități de a o face să zâmbească. Darius, fiind un tip inventiv și inteligent, imediat și-a dat seama că bucuria vieții lui este Patricia. De fericirea ei ține fericirea căsniciei lor, așa că face pe Romeo cu Jiulieta lui, cântându-i la fiecare balcon liber. Și mai mult de atât este foarte conștiincios să aibă dreptate în toate, căci este avocat, și unul bun, de aceea cam mereu are dreptate. Dar soția lui, demnă fiind de soțul ei “Drept”, a avut și la această afirmație o replică demnă de un soț “Drept”. Vedeți voi în slideshow :))) Ce mai! Ne-am amuzat la sesiunea foto de minune.  Am susținut jovial abilitățile lui de Romeo de a încerca să o convingă pe Jiulieta să răspundă cântului de dragoste.
.
Am râs de “Happy wife, Happy life” și am apreciat enorm fiecare detaliu ce a făcut parte nu doar din sesiunea foto, ci și din viața lor, din relația lor frumoasă.
.
Vă mulțumesc dragii mei pentru bucuria de a fi alături de voi și lui Alex pentru asistență.