Bianca & Alex: Arad, RO

21 June 2013 - Nunta

Alex-Bianca-Cover

Știți poveștile clasice cu fete frumoase și băieți deștepți? Uite așa se povestește despre Bianca și Alex: Alex este un “IT-addicted”, şi în plus pasionat de fotografie, (atât de pasionat încât în ziua nunţii urmărea orice ocazie în care lăsam eu aparatul foto din mână şi repede sărea să mai prindă și el câteva cadre :))) Pasiunea lui este să dea de capăt laptopurilor aduse periodic la verificare/curățare. Știe ce și cum trebuie să facă pentru ca acestea să meargă bine. La un moment dat însă a reușit să se “descurce” și cu proprietara unui laptop… Printr-o recomandare, Bianca a ajuns la Alex cu rugămintea ca acesta să-i rezolve laptopul care îi dădea bătăi de cap. Se pare însă că după întâlnirea lor s-au ales amândoi cu bătăi de inimă “la sincron” :)).
.
Iată cum sună povestea lor, în cuvintele lui Alex: “Totul a început în toamna anului 2011. Cei care mă cunosc știu că îmi place informatica și că mă pricep să repar calculatoare, și se știe că orice calculator sau laptop trebuie din când în când să ajungă pe la un tip  ca mine :D . Așa s-a născut și prima noastră “întâlnire” la recomandarea unui prieten comun. Îmi aduc aminte că era o zi însorită, nici că se putea mai bine. La prima impresie nu am crezut ca aș fi avut vreo șansă la o fată atât de frumoasă (eu fiind IT-stul care nu are prea are mare căutare din punctul de vedere al fetelor). După ce i-am reparat laptopul, bineînțeles că a trebuit să ne revedem… pentru o altă problemă tehnică. E posibil să fi fost o scuză, dar mie mi-a convenit pentru ca am început să văd la ea o licărire, ceva special la care nu îndrăzneam decât să visez. Timpul a trecut, comunicarea noastră se limita în general la mesaje pe Facebook și ulterior pe messenger :D. În 30 decembrie 2011 am avut prima întâlnire oficială, a mers bine şi de atunci lucrurile au început să prindă contur și să meargă într-o direcție bună, până când am descoperit o problemă între noi care a fost crucială pentru relația noastră. Acela a fost momentul în care am început să ne rugăm pentru ideea de relație care să ducă într-o direcție după voia lui Dumnezeu. Și așa am început totul cu Dumnezeu; am decis atunci ca timp de o lună să ne rugăm pentru călăuzire din partea Lui și în fiecare dimineață aveam împreună, la aceeași oră un timp devoțional în care citeam din Scriptură și ne rugam (eu la mine, ea la ea acasă :P). După aproximativ o lună știam amândoi că Dumnezeu ne-a călăuzit și ne va călăuzi mai departe, astea fiind stabilite după o întâlnire de 14 februarie :D. Atunci ne-am decis să intrăm într-o relație cu scopul de a ajunge la căsătorie. Nu după mult timp am cerut-o în căsătorie… ea a zis “DA… Glumești?!”. La care bineînțeles am zis “NU… Sunt foarte serios!!!”. Cererea în căsătorie nu am făcut-o tradițional cu inel și bla-bla. Eram la nunta unei foste colege de-a Biancăi și aveam multe emoții, dar mi-am luat inima în dinți, am luat o panglică care era folosită la șervețelele de acolo :D, era roșie și am înfășurat-o în jurul degetului ei și i-am spus “Vrei să fii soția mea?”. În final răspunsul a fost DA. Am fost foarte fericiți amândoi! A sosit și ziua cea mare și acum iată-ne căsătoriți după un an și o lună, aproximativ :D.”
.
Povestea din perspectiva Biancăi: “Ne-am văzut prima dată ca să-mi repare laptopul, și am devenit interesați unul de celălalt – în special Alex de mine, la început :) – fiecare a văzut în celălalt ceva deosebit. După aceea ne-am mai văzut de câteva ori, tot în legătură cu laptopul, iar lucrurile au avansat. După ce am început să ne rugăm împreună, lucrurile au început să se schimbe și am început să mă gândesc la el ca și la cel lângă care aș putea să îmi petrec toată viața. Cu toate că în momentul în care ne-am cunoscut eu nu îmi doream o relație și chiar mă gândeam serios să nu mai am nici una, Dumnezeu și-a împlinit planul cu mine și în data de 14.02.2012 am decis să intrăm într-o relație de prietenie în vederea căsătoriei – și așa a și fost.” . “Suntem foarte diferiți dar suntem uniți în această diversitate, pentru că ne completăm unul pe celălalt. Dumnezeu a pus în noi multă dragoste ca să acoperim această diversitate și mergem înainte cu El.” Bianca & Alex.
.
În ziua nunţii, încă de dimineață am făcut cunoștință cu zâmbetul fermecător al Biancăi și am înțeles din ce cauză Alex a căutat să se tot vadă cu Bianca, și cu siguranță nu are legătura cu nici un laptop: o față inocentă ca de copil, cu sclipiri în ochi ce s-au aprins la vederea lui Alex, îmbrăcat ca un lord – un costum care i-a venit de minune, potrivindu-se cu personalitatea lui carismatică, ușor teatrală. Am râs, ne-am distrat și am comentat la fiecare replică haioasă a lui Alex. Bianca înflorea la atingerea lui Alex iar dragostea lor aducea un ton de sărbătoare în jur, așa se face că am avut parte de vreme bună la nuntă. Se anunța ploaie toată ziua, dar spre uimirea mea şi bucuria tuturor a fost soare și timp frumos. Am vizitat tot felul de locuri în ziua nunții, oprindu-ne din când în când pentru a prinde o rază rătăcită de soare pe câte o străduță a Aradului și am poposit chiar şi la o motocicletă plină de noroi din parc. Așa, în pas de dans și ritm de fotografie am ajuns la Biserică. Ne-am putut bucura de oficierea cununiei lor ţinută de păstorul drag Mircea Mândruțău și am cerut împreună cu ei binecuvântarea lui Dumnezeu. După ce au fost spuse jurămintele și au devenit o familie oficial, în fața martorilor văzuți și nevăzuți, a continuat sărbătoarea la sala superb amenajată cu tulpini de pomi și mușchi, decorurile fiind realizate de o echipă extrem de talentată şi creativă (Onox). Mare a fost ispita să nu golim masa de dulciuri și fructe încă din primele minute ale petrecerii. Am petrecut un timp extraordinar în familie. Am revăzut prieteni și viitori miri. Ne-am distrat copios la cântecul/cacealma pregătit de prietenii lui Alex și mai ales am avut parte de o scenă de zile mari când s-a furat mireasa :)) Să vedeți câtă pasiune, câtă gelozie și câte râsete la încercarea lui Alex de a cânta o piesă ‘rap’ Biancăi pentru a o convinge să se întoarcă :)). (Cei prezenți la nuntă știu despre ce vorbesc! Unica legătura a lui Alex cu muzica sunt boxele laptopurilor/PC-urilor pe care le repară =)))) Vă mai povestesc un singur moment de la nunta aceasta veselă: la jocul tradițional cu scaunele și “aduceți din sală…” ultimul lucru cerut a fost … pantoful mirelui! Să vedeți ce raliuri au făcut prin sală concurenții ca să-l prindă pe Alex :))) Bineînțeles că l-au prins și l-au şi descălțat :D Bine, l-au și încălțat … dar acestea toate o să le vedeți în fotografii.
.
Dar haideți să revenim la lucrurile cu adevărat importante: dragostea – angajamentul de a fi alături de persoana pe care ți-a dat-o Dumnezeu ca partener de viaţă. Bianca și Alex sunt făcuţi unul pentru celălalt şi sunt gata să aducă la lumină tot ce este mai bun și mai frumos din cel pe care Dumnezeu i l-a pus alături. Toți suntem diferiți și avem trăsături de caracter de care suntem mândri și altele pe care încercăm să le ascundem. Frumusețea unui cuplu se naște din dorința lor de a forma un întreg, completându-și unul altuia slăbiciunile prin ceea ce a dăruit Dumnezeu fiecăruia. . Bianca și Alex, vă doresc să vedeți frumusețea vieții în doi tocmai din perspectiva alegerilor voastre de a vă completa unul pe celălalt, şi chiar dacă sunteţi atât de diferiți, ştim că aveţi aceleași principii și valori în viață! Suntem fericiți că faceți parte din grupul mare al  prietenilor noștri, şi , de asemenea, că sunteţi parte din comunitatea bisericii noastre, Metanoia - familia noastră.
.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și  mulțumesc și  lui Alex pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.