sex dating online c2c tini sexonline chat skype female dirty chat sex sagar online chat india

Natalia & Adrian: Tg Jiu, RO

14 August 2013 - Nunta

Adrian-Natalia-1

Povestea lor de dragoste a început într-o zi călduroasă de august. Se spune că a fost dragoste la a doua vedere. Da, există și astfel de dragoste, nu doar cea la prima vedere :D  Timp de 4 ani s-au tot văzut zilnic, că doară mergeau la aceeași școală, în aceeași clasă, dar practic abia se salutau. Și știți vorba aia că abia după ce nu mai ai ceva, îți dai seama ce ai pierdut… și la Natalia cu Adrian lucrurile s-au schimbat în momentul în care au plecat la facultate. Natalia la facultatea de Farmacie ‘’Carol Davila’’ din București, iar Adrian la ASE.
.
Nimic prea important până în vacanța de vară, după terminarea primului an de facultate. Au fost cu câțiva prieteni comuni la Băile Herculane pentru câteva zile, atunci reușind să vorbească mai mult și sa  descopere cine erau cu adevarat. Le-a plăcut atât de mult experiența de a fi împreună încât au decis să plece la mare. “Am petrecut clipe minunate, timpul parcă zbura, nu mai  conta nimic în jurul nostru.” Probabil dacă între timp ar fi pornit un tsunami, ei tot nu ar fi observat ceva :))) “Eram doar noi doi și dragostea începea să apară în inimile noastre”.  Ultima noapte din sejurul nostru am hotărât să o petrecem pe malul mării ascultând valurile și așteptând ca soarele să răsară. Așa a început frumoasa noastră poveste de dragoste – o dată cu răsăritul soarelui.” În momentul în care marea s-a luminat de răsăritul splendid, prima geană de lumină i-a găsit într-un sărut iar Natalia zice: “Acel sărut, cel mai frumos din viața mea s fost portița care a deschis calea spre o nouă viață, spre un nou început.” Cu cât ziua se lumina alungând ultimile umbre ale nopții, cu atât inimile li s-au luminat de adevărul că sunt făcuți unul pentru celălalt. Așa au hotărât să formeze o familie. Una frumoasă iar la formarea ei am avut onoarea să particip ca fotograf. Ce mă miră încă și până acum este modul tainic în care doi oameni, se bat cot în cot pe băncile școlii, și doar după ce pleacă în lumea mare, se regăsesc pentru ași da seama ce aproape au fost mereu unul de altul. Văd câte au în comun, câte au de învățat unul de la celălalt și câte vise vor împărți.
.
Bucuria petrecerii a pornit cu o zi înainte la cununia civilă și am profitat de o sesiune foto superbă la apus. Tirgu Jiu are nu doar aura lui Brâncuși ci și binecuvântarea geografică ca la nici jumătate de oră să te poți ascunde în Defileul Jiului la răcoarea stâncilor semețe și a pomilor umbroși. Însoțiți de cavalerii și domnișoarele de onoare, am stat în umbră cât am putut. Iar în drum spre biserică am fost tratați (datorită lui Adrian) ca cea mai importantă delegație a orașului :D Poliția a blocat toate intersecțiile pentru ca întreaga coloană de mașini să ajungă neîntrerupt la cununia religioasă.
.
Nu vă țin prea mult la povești, vă la să vedeți puțin din frumusețea restaurantului, a primului dans al Nataliei cu Adrian, bucuria petrecerii și poate vă puteți imagina dulceața tortului …
.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful celor mai importante zile din viața voastră și lui Dragoș pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.