Maria & Alex: Galati, RO

26 February 2014 - Nunta

Maria-&-Alex-COVER

Eu, Alexandru, sunt o fire copilăroasă și vorbește lumea … puțin alintată. În momentul când am întâlnit-o pe Maria eram venit în Olanda de doi ani. Apropo, amândoi suntem ingineri proiectanți în Olanda. Deci pe scurt – plecat de acasă de doi an, lucram în Rotterdam.
Ea, Maria, un copil sfios și foarte frumos, abia venise în Olanda, în Nijmegen.
Într-o friguroasă după-amiază de ianuarie am venit în Nijmegen, în vizită la un prieten. Atunci am întâlnit-o pentru prima oară. A fost dragoste la prima vedere!!! Trebuie să menționez că eu sunt în zodia gemenilor și că atunci când mă îndrăgostesc, lumea mea se schimba brusc. Asta s-a întâmplat și atunci. Doar că atunci a fost total diferit de ceea ce simțisem până atunci. Acum gândindu-mă cred că am știut din prima clipă că îi voi cere să-mi fie iubită pentru tot restul vieții.
După cum spuneam, am văzut-o și am simțit că trebuie să mă întorc. Și weekendul următor iarăși în vizită la prietenul meu atunci a fost prima ieșire în oraș. Și apoi în februarie totul a devenit oficial. Eram împreună. Eram un cuplu și pentru prima oara simțeam că trăiesc cu adevărat.
A fost greu la început. Ea în Nijmegen, eu în Rotterdam. Mereu pe drumuri. Dar simțeam că merită efortul, ceea ce ne unea era un sentiment frumos ce își mărea intensitatea de la o zi la alta. La sfârșitul lui iulie eu m-am întors în țară. Maria urma și ea la începutul lui august pentru ca mai apoi să ne întoarcem împreună cu mașina în Olanda.
Pe drumul de întoarcere plănuiserăm noi să facem un mic ocol și să petrecem trei zile la Praga. Atunci m-am hotărât: ” O voi cere de soție la Praga” făcusem tot felul de planuri și scenarii pentru asta. Dar niciodată nu este așa cum plănuiești.
Se apropia ziua când trebuia să ma duc după Maria la aeroport și am simțit că nu mai pot, că mă sufoc! Că trebuie să știu dacă și ea simte ceea ce simt eu! Așa că planul inițial nu a mai contat când am văzut-o am și cerut-o … și culmea – ea a spus DA (asta după ce m-a lăsat sa tremur câteva clipe) așa că iată-ne în ziua de azi :) Am reușit între timp să-mi găsesc un job mai aproape și acum locuim împreună. Avem o relație frumoasă și abia așteptăm să ne petrecem următoarea veșnicie împreună.
Nu știu ce altceva aș mai putea adăuga, doar că o iubesc și mă iubește. Că știu cum a fost fără ea și acum că este lângă mine, acum că este a mea voi face tot ce-mi stă în putere să o fac fericită.
.
Vă mulțumesc dragilor pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre. Pentru sinceritatea voastră, prietenia și zâmbetele care au acoperit frumusețea nunții din inima pădurii și a mașinii superbe de la nuntă. Am fost de-a dreptul fericită să îl văd pe Alex, un cavaler adevărat, galant și plin de drăgălășenii pentru Maria, topită în ochii și brațele lui. Și mulțumesc lui Cristi pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.