Craita & Andrei: Bucuresti, RO

31 March 2014 - Nunta

Craita-_-Andrei--COVER

S-au cunoscut în Bucuresti. S-au indragostit în Japonia. S-au apropiat în Cuba. A cerut-o în Paris. Au început viața de miere în Thailanda. Dar, zic ei, “cel mai frumos loc din lume e în brațele celuilalt, oriunde ne-am afla.”
.
“Ne știam de 3 ani din biserica la care mergem amândoi, însă am interactionat foarte puțin de-a lungul anilor. În toamna lui 2012, am fost chemați în echipa de organizare a activităților pentru tinerii bisericii. Dintrodată, am ajuns să ne vedem foarte des, așa că ne-am cunoscut mai bine prin acest cadru de implicare în biserică.
[Crăița] Știam că e artist, că terminase UNATC – Imagine de Film. Mi-a inspirat de la început respect și admirație, pentru că părea un tânăr foarte promițător și ambițios, antreprenor cu inițiative și realizări impresionante, deștept și arătos.
[Andrei] Primele lucruri care te izbesc la Crăița sunt atât frumusețea ei, cât și personalitatea debordantă de vitalitate și bucurie autentică. Știam ca terminase Cibernetica și lucra în IT, se vedea că este o fată încrezătoare și determinată, plină de creativitate și idei captivante.
.
În aceeași perioadă, fiecare dintre noi eram într-un punct al vieții în care ne rugam mai mult ca niciodată pentru viitorul partener de viață. Şi culmea, ne rugam cam la fel.
[Crăița] De mică am învățat niște principii despre căsnicie, și mă bucur că le-am înțeles rostul. Mă rugam atunci simplu pentru: 1) un soț înțelept, care să Îl iubească pe Dumnezeu mai mult decât mine și mai mult decât pe mine, ca să îl pot urma ca liderul familiei; 2) să fie extrem de chipeș și atrăgător ca să-l pot iubi nebunește. :p
[Andrei] Înțelesesem că o căsnicie cu adevărat împlinită e cea centrată în Dumnezeu, nu în noi. Așa că am început să mă rog cu credință pentru acea fată care să gândească la fel. Și, un pic egoist, mă rugam, dacă se poate, să fie totuși și cea mai frumoasă fată din lume.
Spre uimirea şi fericirea noastră, răspunsul s-a conturat curând…dar la distanță de jumătate de glob unul de altul.
[Crăița] Fiind plecată singură în noiembrie 2012 în Japonia în delegaţie, am început să vorbim mai mult și să ne rugăm specific. Niciunul nu vroia ceva de probă, fără finalitate. Aveam aceeași viziune, aceeași pasiune pentru viziune și ne fascina tot ce descopeream unul la altul. Părea foarte clar împlinirea tuturor viselor și rugăciunilor noastre. Așa că amândoi am știut că ne vom căsători, înainte de primul sărut. :)
.
[Crăița] În avion spre casă, zburam şi la propriu şi la figurat…Știam că voi ateriza chiar în braţele viitorului meu soț.
[Andrei] După ce a aterizat, totul s-a desfășurat extrem de rapid: în prima zi ne-am sărutat prima oară, a doua zi ne-am spus că ne iubim, a treia zi i-am spus că vreau să îmi petrec toata viaţa cu ea, şi a patra zi, am cerut-o în căsătorie. :) Si mi-a zis DA!
[Crăița] Fără inel…inelul a venit 3 luni mai târziu. :) În februarie 2013, am fost într-o călătorie misionară în Cuba, eu să traduc, Andrei să filmeze. Pastorul nostru ne tot sugera să ne logodeasca oficial acolo. :)) Dar nu s-a întâmplat. Şi eu mă gândeam: “oare unde şi cum va face momentul mai memorabil?”
Ei bine, a fost mai memorabil și romantic decât mi-am imaginat vreodată! De 1 Martie mi-a dăruit un mărţişor surpriză: o excursie la Paris pentru 8 Martie! Și pe 8 Martie m-a cerut ca în povești, în genunchi și cu un inel superb, pe podul Pont Neuf pe râul Sena, unde am prins nişte lăcăţele cu numele noastre… Apoi ne-am suit în vârful Turnului Eiffel să vedem tot Parisul…eram în culmea fericirii!
[Crăița] M-a făcut să mă simt ca o prințesă, ca cea mai adorată femeie din lume, și asta face în fiecare zi plin de pasiune, blândețe, bucurie și creativitate. Tot ce văd la el, dragostea și siguranța pe care mi le oferă, mă fac să îl ador și să îl respect din ce în ce mai mult.
[Andrei] Crăița mă face să mă simt perfect în fiecare clipă. Nu mă pot sătura să îi admir în fiecare zi frumusețea, să o alint, să o fac să râdă și să mă bucur de felul în care mă înalță cu orice ocazie prin respectul plin de naturalețe pe care mi-l arată. Văd cum iubirea fără margini pe care i-o port se concretizează atât de natural și de frumos într-o unitate perfectă creată de Dumnezeu doar în cadrul căsătoriei.
.
Nunta am pregătit-o singuri, cu multă energie și nerăbdare, în doar 3 luni, printre o mulțime de alte proiecte. A fost o nebunie memorabilă. Iar ziua nunţii o altă nebunie, cu dragoste şi prieteni şi ploaie din abundenţă…belşug de binecuvântare…Iar luna de miere…cireaşa de pe tort! O miere din care nu mai ieşim! 30 iunie 2013 – “From This Day Forward” este motto-ul căsniciei noastre, inspirat din această serie pe care o recomandăm tuturor.”
.
La cât de frumos au vorbit unul despre altul Crăița și Andrei, eu nu cred că aș putea adăuga ceva. Le-am cunoscut pe Crăița și surorile ei frumoase, pe când Bucureștiul încă era casa noastră. Vestea căsătoriei lor am primit-o în minutul următor când Crăița si Andrei au aterizat din Paris. După voce îți puteai da seama că s-a întâmplat ceva extraordinar! La cat de emoționat vorbea nu știu când reușea sa respire :)) Am fost onorați de invitația lor și am așteptat nunta de basm de la domeniul Royal Horse, Snagov. Emoțiile de dimineața s-au datorat nu doar evenimentului mult așteptat ci și norilor care tronau deasupra Bucureștiului vestind ploaie și (după cum unii spun) – bogăție ;) Dragostea este cea mai mare bogăție pe care o putem avea așa că le doresc tot atâtea momente de iubire câte picături au căzut în acea zi. În ziua nunții Crăița și Andrei au fost îmbibați de dragoste. Frumusețea regală a Crăiței a fost elegant acompaniată de Andrei, un gentleman impecabil, ca la carte.
Pentru că mirii noştri au călătorit așa de mult, la nuntă au fost invitați din mai multe țări, culturi, chiar și din Cuba. Aceștia au participat la un joc deosebit în care fiecare trebuia să vorbească doar în limba lui și să asambleze împreună o lampă. Spre surprinderea mea s-au descurcat mult mai bine decât constructorii turnului Babel :D Erau și de așteptat jocuri originale la creativitatea mirilor, așa că am râs și ne-am delectat de povestiri, muzică cubaneză și jocuri care mai de care.
Mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Mihăiță pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.

Cristina & Gabi: Arad, RO

17 March 2014 - Nunta

Cristina-&-Gabi--Cover

Acasă este cel mai bine! Spun eu și alții care știu cum este să petreci zeci de ore pe drum. Eu cel puțin, care m-am mutat din loc în loc la aproximativ fiecare an, este greu să definesc unde este casa mea. Cineva a spus că “acasă” este acolo unde sunt cei dragi. La cât călătorim, avem oameni dragi peste tot și ceea ce știu cu siguranță este că toți suntem călători pe acest pământ. Nu există loc pe acest pământ unde să fim acasă cu toți cei dragi. Așa că nădejdea și bucuria este că într-o zi vom ajunge în cer și vom sărbători veșnic. Până atunci însă mă bucur de fiecare moment frumos de pe acest pământ unde pot vedea mai mulți oameni dragi în același timp. Și ce bucurie când poți petrecere la o nuntă cu vechi și noi prieteni. Prin prietena mea Dana am cunoscut-o pe Cristina, o nepoata frumoasă și la suflet și la chip. Și câtă bucurie să aflu că nunta va fi în Arad!
.
Am citit multe poveşti de dragoste. Asta, însă (așa cum spune Cristina), nu e o poveste despre iubire, ci mai degrabă despre salvare. “Pentru mine, a fost sentimentul că Dumnezeu mi-a trimis îngerul păzitor. Al doilea înger, după ce l-am pierdut pe primul… Abia schimbasem hainele de doliu, dar încă îmi părea întunecată viaţa fără mama. Nimic nu avea sens. Era foarte frig pentru martie. Prietenii plănuiau o misiune la Cluj la care nu intenţionam să particip. Emma, sora mea, m-a convins să merg. La finalul întâlnirii de tineret de acolo, îmi amintesc cum am auzit pe cineva rugându-se despre bucurie şi speranţă. Eram mulţumitoare pentru pacea pe care am găsit-o în Biblie, dar in momentul acela, sincer, nu credeam că pot spera la mai mult. Mi-am dat seama apoi că vocea pe care am ascultat-o cu ochii închişi era a lui Gabriel.
Cum reuşeşte să se deschidă floarea de cactus în desert, însetată, dar mai frumoasă ca orice, asa a înflorit prietenia noastră la 350 de km depărtare unul de altul, timp de aproape trei ani. Eu sunt din Arad, iar el din Constanţa, şi astfel am ajuns să ne vedem în cele mai neaşteptate locuri din ţară, şi nu numai: într-o tabără de misiune în Oltenia, la ski în Austria, la Oradea într-o călătorie cu trenul, însoţiţi de bunicul şi fratele meu (zi memorabiliă!) şi cine ştie în câte alte părţi. Fiecare întâlnire am preţuit-o ca pe o minune şi pas cu pas, am văzut cum se deschide în faţa noastră un drum pe care să mergem împreună. Nu credeam că mă va cere în căsătorie prin jocul “Spânzurătoarea”, dar imi place foarte mult cât de imprevizibil e Gabi.
Şi iată-ne în ziua nunţii, când ne-am trezit cu un gol în stomac, emoţii exuberante, entuziasm, grabă şi cu siguranţa că “Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste.”
.
Am ajuns în dimineața nunții la Cristina, o casă plină de rude, multe emoții, gălăgie și veselie. După pregătiri a urmat momentul solemn de cununie religioasă alături de toți cei dragi. Mulți prieteni veniți din diverse colțuri de Românie și lume și-au spus aprecierile pentru Cristina și Gabi, caracterele lor frumoase și relațiile frumoase pe care le-au legat oriunde au fost. Am ajuns după aceasta la sala de mese frumos decorată  în stil romantic, culori pastelate și mâncare bună ;) Iar când oamenii și-au astâmpărat foamea, a urmat veselia programului. Jocuri deosebite și multe râsete în sală. Tineri multi și frumoși, băieții și fetele de DesiderioQuintet au animat muzical atmosfera. Ce să vă spun? Atât de tare a iubit (mai ale Gabi) sesiunea foto, încât au decis că vor să ne mai vedem și la un LTD la un apus fabulos din Arad.
.
Multumesc dragilor vouă și Danei  pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Ruben pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.

Chiva & Sorin: Bucuresti, RO

14 March 2014 - Nunta

Sorin-&-Chiva--COVER

Sorin – Bucureștean veritabil și Chiva - Arădeancă a noastră, de-acasă, au ajuns în Londra și acolo s-au și cunoscut. A trecut ceva timp, mai ales 5 ani luuungi în care s-au îndrăgostit unul de celălalt și în cele din urmă au devenit un cuplu.
.
“Dacă e să ne facem o descriere, cel mai bine e sa vă spunem cum eram noi când ne-am cunoscut. Practic, ca nuca în perete, eu (Chiva) eram o persoană foarte convențională, clasică, și nici nu îmi închipuiam că nu o să imi găsesc un băiat tot de genul acela. Asta până când a ieșit Făt Frumos în cale. Numai că Făt Frumos era total opusul a ceea ce mi-am imaginat eu. Nu mă așteptam la cal alb, dar nici la blugi largi, hanorac până la genunchi, ce mai, rapper în toată regula! M-am uitat la el și m-a umflat râsul! Prima mea întrebare a fost “Tu de unde ai mai apărut?” Habar nu aveam că el de fapt își pusese în minte să mă cucerească înainte să mă cunoască face to face. Dar despre asta probabil că o sa va povestească Sorin mai multe și cu toate astea, aveam sentimentul că lucrurile nu vor mai fi la fel pentru mine :D
Timpul a trecut și au urmat invitațiile în oraș, telefoanele, la care nu am dat prea mare importanță la început, Sorin a plecat în România și la un moment dat mi-am dat seama ca am ajuns să vorbim la telefon câteva ore pe zi. Recordul a fost de 5 ore jumătate :)) <Câtă bucurie pentru companiile de telefonie :D > Pe măsură ce a trecut timpul, a crescut și dragostea noastră, deși dificil pentru ca eram două personalități total diferite! Am ezitat, am luat pauze, apoi din nou ne dădeam seama ca unul fără altul nu putem până când în cele din urma am hotărât să dăm ce avem mai bun din noi pentru a ajunge la o finalitate frumoasa. De atunci, obstacolele au devenit punți de legătură între noi. Am învățat să iubim, să renunțăm la noi înșine în favoarea celuilalt, să iubim la modul practic și să plătim prețul unei iubiri pe care o întâlnești o dată în viață… încă învățam acest lucru, doar că am ajuns la un stadiu diferit… un stadiu la care vrem să facem publică dragostea noastră iar acea promisiune de a ne iubi necondiționat de conjuncturi, să o aducem înaintea lui Dumnezeu unde să fie pecetluită de Dragostea si Harul Lui.”
.
Cel mai mare drag îl avem să revenim în familiile unde am mai avut miri. Ne simțim deja de-ai casei pentru că am avut onoarea să particip la nunta Adinei cu Alex. Printre glume, veselie hoție de mireasă, un joc de poker amuzant pentru a o recupera și altele am ajuns la tort și cu mare bucurie așteptăm următoarele nunți din familia lărgită ;)
.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Ionel pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.

Irina & Adelin: Suceava, RO

14 March 2014 - Nunta

Adelin-&-Irina-cover

Ca orice poveste, totul începe cu “a fost odată….”.  Povestea noastră începe și ea la rându-i cu “au fost odată doi prieteni”. Ne-am cunoscut în toamna lui 2008 cand eu, Irina, am vizitat pentru prima dată Clujul. M-am indrăgostit imediat (de atmosfera de acolo) și în vara anului 2009 m-am decis să schimb Bucureștiul pentru Cluj.” “Când povestesc despre prima dată când ne-am cunoscut, eu, Adelin, îmi amintesc foarte clar rochia neagră cu buline albe cu care era Irina îmbrăcată. Pe scurt, am devenit prieteni. Ne-am cunoscut așa cum suntem, fără false pretenții și ascunzișuri, ci naturali și sinceri. Asta ne-a legat foarte mult înainte să realizam că de fapt simțim mai mult unul pentru celălalt decât o simplă amiciție. După aproape 2 ani ne-am facut curaj, am trecut peste prejudecata că “o relație va strica prietenia” și fără să bănuim atunci, ne-am ales pentru totdeauna. Ne completăm minunat și ne iubeam mai mult cu fiecare moment petrecut împreună.”
“Una dintre cele mai frumoase clipe a fost în toamna lui 2012 când, de ziua mea, sub pretextul unei ședinte foto am auzit cu fiecare simț din mine “Vrei să….?” Am vrut!!!”
.
Sub binecuvântarea lui Dumnezeu și sub privirile obiectivelor noastre au spus amândoi “Da”, pentru că au vrut amândoi să înceapă cu adevărat, povestea… Și a fost un început de poveste. O nuntă elegantă, frumoasă în detalii și atmosferă cu emoții, multă dragoste și tot ce ai putea visa de la o nuntă a doi oameni deosebiți pe care i-am cunoscut câțiva ani în urmă la o altă nuntă frumoasă din Suceava. De data aceasta cu atât mai mult ne-am bucurat să revedem multe fețe dragi. Frumoasă este meseria de fotograf pentru multe motive, pentru dragostea cu care ești înconjurat mereu, pentru oamenii extraordinari pe care îi cunoști și toate împreună ne fac să ne dorim ca amintirea pe care o avem să o putem împărtăși și cu alții, cu voi!
.
Vă mulțumesc pentru bucuria și onoarea de a fi fotograful nunții voastre, lui Artur pentru asistență și Getei pentru organizarea evenimentului așa cum știe să facă mereu!
.
Cu drag,
Sergio.

Draga & Dragu: Sibiu, RO

10 March 2014 - Nunta

Dragu-&-Draga--COVER

Toate nunțile noastre sunt memorabile, fiecare în modul său. Sunt nunți memorabile în mai multe feluri și aceasta datorită multor factori. De muuultă vreme în urmă am făcut cunoștință cu Loredana și Radu. Dar imediat am preluat numele lor de alint – Draga și cu Dragu. Două firi FOARTE sociabile, plăcute și deschise pentru discuția oricărui subiect! Așa am ajuns și la discuții despre tehnică fotografică, costuri investiții. De multă vreme preconizam un articol despre costurile unui fotograf de nuntă iar îndemnul lor a fost ultimul avânt pentru apariția acestui articol. Dar să revenim la nuntă. Dragii de ei ne-au scris un mesaj luuung și plin de entuziasm pentru evenimentul ce urma, nunta lor.
Draga ne-a spus încă de la început despre ea că este o săgetătoare care adoră natura, excursiile, cărțile, evenimentele și pozele . Despre Dragu am aflat că e un leu veritabil, cu personalitate de fier, dar cu un simț al umorului supra-dezvoltat și cu o ambiție ieșită din comun. Suna deja interesant. Ne-au oferit și o prezentare a zilei nunții: numărul invitaților, programul (stabilit destul de detaliat cu mult timp înainte de nuntă).
.
”Ne-am cunoscut acum vreo 10 ani când fiecare avea o altă relație, dar ne-am împrietenit și apropiat mai tare la Cluj – orașul studenției noastre. Dragu este cu 2 ani mai mare ca mine, așa că era deja student pe când am luat eu primul meu contact cu viața aceea. Fiind singura persoană pe care o știam din Sibiu, ne întalneam sau vorbeam la telefon destul de des, iar în scurt timp am devenit destul de buni prieteni. Relația noastră a început în al doilea an al meu de studenție, aproape de sesiune, imediat după Revelion, pe care l-am petrecut împreună, mai exact pe 6 ianuarie 2006. :) Atunci m-am lăsat cucerită după îndelungi insistențe ;)) A fost un moment mult așteptat de el, dar și foarte plăcut pentru mine. Mi s-au oferit protecție și răsfăț maxim. :)
Revelionul acela a fost într-adevăr unul de neuitat. L-am petrecut în Apuseni, locul copilăriei mele, alături de gașca lui. Atunci a lăsat să se vadă sentimentele, m-a aruncat în zăpadă și mi-a spus: “Te iubesc!” Ce romantic! ar putea să exclame toți îndrăgostiții, dar eu am luat-o mai degrabă ca pe o glumă, plus că nu prea eram adepta dulcegăriilor la acea vreme. Acum însă sunt cea mai fericită ca mi s-a întâmplat mie, că e amintirea mea și că Dragu e cel care a făcut asta. Avem chiar și un leit-motiv al zilelor ce au urmat revelionului: “Ne grăbim?” :)) Replica mea la insistențele lui de a depăși relația de la stadiul de prietenie la cea de cuplu, ca urmare a sentimentului de teamă de a nu strica o frumoasă relație de prietenie pe ceva ce s-ar putea să nu meargă.
Dar iată că în scurt timp am devenit Dragii de ei, am terminat amândoi facultatea, ne-am întors la Sibiu unde lucrăm și ne continuăm povestea. :)
Așa au trecut mai bine de 6 ani, iar pe 15 aprilie 2012, în dimineața zilei de Paști, am primit cel mai frumos cadou de la “Iepuraș”: un ineluș cu diamant. Cel mai frumos și mai perfect! L-am găsit agățat de pulverizatorul de la parfumul meu preferat primit în același timp, acasă, pe când ne pregăteam să mergem la masă la părinții noștri. Am plâns de fericire și eram atât de emoționată încât nici nu mi-am mai amintit ce i-am răspuns.
Cu toate că i-am cam dat planurile peste cap în legătură cu cererea pentru că am făcut pană dublă în Noaptea de Înviere, iar Dragu la 4 dimineața schimba roți împreună cu băieții de la corul pe care îl dirijează și am ajuns acasă foarte târziu (de fapt devreme – era 5 dimineața), a fost exact cum trebuia să fie. Fără să mă aștept și fără să bănuiesc nimic.”
.
Amândoi cântă și fac parte din grupuri vocale diferite de aproximativ 15 ani. Studiază în particular canto clasic. Asta cu toate că Dragu a absolvit Politehnica, iar Draga Științe Economice. Nu îmi vine să cred câți ani se pierd aiurea pe băncile facultăților nedorite de oameni foarte talentați în cu totul alt domeniu :))) Așa au ajuns să lucreze în domenii ‘un pic’ diferite față de ce au studiat, au cel puțin o pasiune comună: muzica. Iar Draga visează să devină ghid turistic și să își deschidă propria afacere în materie de organizare de evenimente. La cum a organizat nunta ei și cât de atentă a fost la absolut toate detalii, cât de mici ar fi fost, cred că i se potrivește bine!
Și la nuntă a fost ca în povești. Munca Dragei a fost răsplătită, toată lumea a admirat detaliile și munca lor ca totul să fie perfect! Ne-am distrat cu toții, a fost mai mult decât o petrecere foarte reușită. De la inceputul dansului cu flash-mob-ul prietenilor și până șa Trupa Publika , toți au făcut atmosferă de zile mari. Afară o terasă frumoasă îmbia oaspeții să respire aerul de vară la Sibiu. Și tot evenimentul am avut bucuria și onoarea să lucrez alături de Timotei Jinar Films și aceasta este una din acele nunți la care m-aș duce cu drag ca invitat.
.
Mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Ovidiu pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia

.
Cu mare plăcere vă invit să vedeți și clipul nunții!

Workshop 2014: 5 aprilie, Bucuresti

8 March 2014 - Workshop

Cristina-&-Gabi--Cover

Dragi prieteni, au trecut deja 4 ani de când îndemnați de voi am început Workshopurile de Fotografie de Nuntă marca bySergio. În toți acești ani ne-am întâlnit, am discutat, am schimbat idei, am ascultat temeri legate de acest business și am răspuns la sute de întrebări, încercând să ne îndeplinim cât mai bine promisiunea pe care am făcut-o atunci când noi am început, aceea de a ajuta pe alții la rândul nostru!
În tot acest timp am primit și primim în continuare cu bucurie întrebările voastre și apreciem interesul tot mai crescut pentru această meserie (pentru că este fotografia o meserie ca oricare alta, cu bune și cu rele, cu provocări, cu suișuri și coborâșuri).
.
A venit timpul pentru a 5-a sesiune de workshop-uri! Vom începe cu două sesiuni în București: vineri 4 și sâmbătă 5 aprilie!
Vom vorbi despre zona tehnică, de la alegerea aparaturii până la setările aparatului,  despre dezvoltarea unui stil propriu de fotografie, despre încadrare și creativitate, compoziție și lumini, despre relaționarea cu mirii, despre modul de lucru de la primul contact până la livrarea fotografiilor, despre instrumente și fluxuri de lucru care te ajută să ajungi mai repede și mai bine la rezultatele dorite, despre marketing, blog, social media și brand-ul personal și cum te poți dezvolta, despre prețul corect pe care trebuie să-l ceri și cum se justifică acesta în primul rând pentru tine și apoi pentru clienți și nu doar atât!
Și nu doar vom vorbi! O să punem în practică și vom vedea cum putem să ne descurcăm într-o situație reală cu o pereche de îndrăgostiți într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului, în centrul istoric, acolo unde se află și locația workshopului.
.
Pe scurt, workshopul va dura o zi! O zi plină în care vom atinge toate aspectele vieții și afacerii unui fotograf și în care vom încerca să vă răspundem la toate întrebările voastre!
.
Ziua de workshop va începe la ora 9:00, în frumoasa mansardă FotoHub din Calea Victoriei, numărul 16-20, Pasajul Macca, etajul 4, București (harta) și  va avea următorul desfășurător:
.
- Facem prezentările, bem un ceai /o cafea și vedem care vă sunt așteptările vis-a-vis de workshop;
- Ne lansăm în teorie fotografică și marketing;
- Mâncăm de prânz să prindem puteri;
- Cu bateriile reîncărcate vom porni la aplicarea în practică a celor învățate în partea teoretică: ședință foto de interior și exterior.
- Ne întoarcem în studio pentru descărcarea fotografiilor, critica lor și vedem fluxul de lucru (editare) în LR și PH.
- Ultima sesiune de întrebări și răspunsuri.
Unii dintre voi știu deja, în tradiția evenimentelor trecute, cei mai buni workshopiștii bySergio pot deveni (dacă vor) asistenții noștri la una din nunți! :)
.
Obligatoriu de luat cu tine: THE BEST OF YOU :), adică atitudinea corespunzătoare unui eveniment important, cea care te reprezintă, cea cu care te vei prezenta clienților tăi), neapărat aparatura foto cu care lucrezi, un caiet și-un pix pentru notat, eventual un laptop dacă vrei.
Ca să fim pregătiți din timp să răspundem la întrebările tale și pentru ca înregistrarea să fie foarte simplă am făcut acest formular.
Te rugăm să-l completezi doar dacă ești sigur că vrei să participi la acest workshop și ești dispus să contribui cu 300 de euro, bani ce vor fi donați în scop caritabil spre o asociație cu activitate în acest domeniu.  Al doilea participant (din familie, din firmă) are 50% reducere din prețul workshop-ului
.
Anul acesta, cu mare drag, organizatorii workshopului sunt cei de la WePlan  Mihaiță (mihai@weplan.ro 0728848957) sau Alina (alina@weplan.ro 0721379840)
.
Mult succes în toate și abia aștept să ne vedem, să vă cunoaștem!
.
Cu drag,
Silvia & Sergio.
.
P.S. Pentru că am primit intrebări despre alte locații: Putem veni oriunde în țară dacă se adună un număr de participanți. Scrieți pentru detalii/întrebări.