Mircea & Lau​ra: Tg. Secuiesc

20 May 2014 - Nunta

Mircea-&-Laura-F

N-a fost chiar ca in povesti de la început. Când ne-am văzut prima data, in a 2-a zi de facultate, ne-am antipatizat reciproc … si nu putin :)). Însă niciodată sa nu spui niciodată. Dupa cateva luni am inceput sa mergem amândoi la dansuri, sa facem mâncare împreună, sa ieșim la teatru…apoi totul a urmat de la sine. Daca ne uitam cu atenţie in urma, parca Cineva ne-a călăuzit pașii ca sa ajungem împreună si sa ne demonstreze ca minunile exista. Practic, relația noastră s-a creat pe o minune :) Ne-am dat seama repede ca Dumnezeu ne-a sortit sa fim împreună, așa ca am trecut la treaba. A urmat o cerere in căsătorie ca in filmele cu scenariu complex, in care toate detaliile se leagă abia la sfârșit. Nu au lipsit din tablou trandafirii in posta, petale la metrou, vizita la muzeu, îndrăgostiți cu tricouri cu mesaje drăguțe, cântăreți ambulanți, cățeluși, multe alte surprize, si desigur, si inelul J

Daca pentru Mircea si Laura nu era ca in poveste de la început, pentru mine da. Încă de la început când i-am văzut mi-am dat seama ca sunt speciali, deosebiți, după cum vorbeau, se comportau se priveau. Respect si grija, dragoste si răbdare. Lucru ce cu siguranță l-au moștenit de la părinți, care luminau acelaşi emoții pozitive. Nici chiar cerul înnorat si ploaia nu puteau sa ii stingă atitudinea luminoasa lui Mircea si Laura. Abia la Restaurant, când am intrat in vorba cu ceva invitați care mi-au povestit mai mult despre ei doi. Despre inima mare a lui Mircea, ce o are pentru copii orfani si ai străzii. Despre relația minunata intre cei doi, despre valorile si deciziile lor in viața, atunci mi s-a făcut click de ce I-am simțit speciali :) Din cauza ploii am fost forțați sa facem fotografii doar in interior, dar in curând vine si o ședința “Love the Dress” sub cer senin! Dar aceiași ploaie nu ia împiedicat o gloata de vecinii sa iasă si sa blocheze mașina miresei când ea pleca la biserica, instaurând un mini post de vama, astfel “vameșii” nu iau dat voie sa treacă pana nu au primit ce au vrut (ceva tradiție  noua din zona :))
Ce pot sa zic despre Petrecere, va dați voi seama ce fel de oameni atrag in jurul lor Mircea si Laura daca ei sunt așa. Unde tuna se aduna! Aici cred ca fotografiile vor vorbi cat mii de cuvinte si vor transmite spiritual vesel al atmosferei de acolo!
Dumnezeu sa va binecuvânteze cu mulți copii tot atât de minunați ca si voi!

Ina & Gabi: Arad, RO

13 May 2014 - Nunta

Ina & Gabi

Știți cum e cu prietenii? Ai mai multă răbdare, îngăduință și speranță… Așa că pentru Ina cu Gabi, pe care îi cunoaștem personal ca oameni extraordinari si dragi, am tot astepta povestea lor de dragoste… Dar nu au resit sa ne-o trimita. Nunta lor a astepta cuminte pe server pana astazi, cand am spus ca o postam chiar daca inca nu stim toate detaliile povestii lor, insa ii stim pe ei! Am fost onorati sa le fim alaturi la nunta frumoasa, alaturi de multi oameni drag, parinti, rude, prieteni toti adunati pentru a le fi alaturi si a se bucura pentru ei doi, asa cum ne-am bucurat si noi!
.
Asteptam cu drag povestea,
Sergio :)