Chiva & Sorin: Bucuresti, RO

14 March 2014 - Nunta

Sorin-&-Chiva--COVER

Sorin – Bucureștean veritabil și Chiva - Arădeancă a noastră, de-acasă, au ajuns în Londra și acolo s-au și cunoscut. A trecut ceva timp, mai ales 5 ani luuungi în care s-au îndrăgostit unul de celălalt și în cele din urmă au devenit un cuplu.
.
“Dacă e să ne facem o descriere, cel mai bine e sa vă spunem cum eram noi când ne-am cunoscut. Practic, ca nuca în perete, eu (Chiva) eram o persoană foarte convențională, clasică, și nici nu îmi închipuiam că nu o să imi găsesc un băiat tot de genul acela. Asta până când a ieșit Făt Frumos în cale. Numai că Făt Frumos era total opusul a ceea ce mi-am imaginat eu. Nu mă așteptam la cal alb, dar nici la blugi largi, hanorac până la genunchi, ce mai, rapper în toată regula! M-am uitat la el și m-a umflat râsul! Prima mea întrebare a fost “Tu de unde ai mai apărut?” Habar nu aveam că el de fapt își pusese în minte să mă cucerească înainte să mă cunoască face to face. Dar despre asta probabil că o sa va povestească Sorin mai multe și cu toate astea, aveam sentimentul că lucrurile nu vor mai fi la fel pentru mine :D
Timpul a trecut și au urmat invitațiile în oraș, telefoanele, la care nu am dat prea mare importanță la început, Sorin a plecat în România și la un moment dat mi-am dat seama ca am ajuns să vorbim la telefon câteva ore pe zi. Recordul a fost de 5 ore jumătate :)) <Câtă bucurie pentru companiile de telefonie :D > Pe măsură ce a trecut timpul, a crescut și dragostea noastră, deși dificil pentru ca eram două personalități total diferite! Am ezitat, am luat pauze, apoi din nou ne dădeam seama ca unul fără altul nu putem până când în cele din urma am hotărât să dăm ce avem mai bun din noi pentru a ajunge la o finalitate frumoasa. De atunci, obstacolele au devenit punți de legătură între noi. Am învățat să iubim, să renunțăm la noi înșine în favoarea celuilalt, să iubim la modul practic și să plătim prețul unei iubiri pe care o întâlnești o dată în viață… încă învățam acest lucru, doar că am ajuns la un stadiu diferit… un stadiu la care vrem să facem publică dragostea noastră iar acea promisiune de a ne iubi necondiționat de conjuncturi, să o aducem înaintea lui Dumnezeu unde să fie pecetluită de Dragostea si Harul Lui.”
.
Cel mai mare drag îl avem să revenim în familiile unde am mai avut miri. Ne simțim deja de-ai casei pentru că am avut onoarea să particip la nunta Adinei cu Alex. Printre glume, veselie hoție de mireasă, un joc de poker amuzant pentru a o recupera și altele am ajuns la tort și cu mare bucurie așteptăm următoarele nunți din familia lărgită ;)
.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Ionel pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.