Craita & Andrei: Bucuresti, RO

31 March 2014 - Nunta

Craita-_-Andrei--COVER

S-au cunoscut în Bucuresti. S-au indragostit în Japonia. S-au apropiat în Cuba. A cerut-o în Paris. Au început viața de miere în Thailanda. Dar, zic ei, “cel mai frumos loc din lume e în brațele celuilalt, oriunde ne-am afla.”
.
“Ne știam de 3 ani din biserica la care mergem amândoi, însă am interactionat foarte puțin de-a lungul anilor. În toamna lui 2012, am fost chemați în echipa de organizare a activităților pentru tinerii bisericii. Dintrodată, am ajuns să ne vedem foarte des, așa că ne-am cunoscut mai bine prin acest cadru de implicare în biserică.
[Crăița] Știam că e artist, că terminase UNATC – Imagine de Film. Mi-a inspirat de la început respect și admirație, pentru că părea un tânăr foarte promițător și ambițios, antreprenor cu inițiative și realizări impresionante, deștept și arătos.
[Andrei] Primele lucruri care te izbesc la Crăița sunt atât frumusețea ei, cât și personalitatea debordantă de vitalitate și bucurie autentică. Știam ca terminase Cibernetica și lucra în IT, se vedea că este o fată încrezătoare și determinată, plină de creativitate și idei captivante.
.
În aceeași perioadă, fiecare dintre noi eram într-un punct al vieții în care ne rugam mai mult ca niciodată pentru viitorul partener de viață. Şi culmea, ne rugam cam la fel.
[Crăița] De mică am învățat niște principii despre căsnicie, și mă bucur că le-am înțeles rostul. Mă rugam atunci simplu pentru: 1) un soț înțelept, care să Îl iubească pe Dumnezeu mai mult decât mine și mai mult decât pe mine, ca să îl pot urma ca liderul familiei; 2) să fie extrem de chipeș și atrăgător ca să-l pot iubi nebunește. :p
[Andrei] Înțelesesem că o căsnicie cu adevărat împlinită e cea centrată în Dumnezeu, nu în noi. Așa că am început să mă rog cu credință pentru acea fată care să gândească la fel. Și, un pic egoist, mă rugam, dacă se poate, să fie totuși și cea mai frumoasă fată din lume.
Spre uimirea şi fericirea noastră, răspunsul s-a conturat curând…dar la distanță de jumătate de glob unul de altul.
[Crăița] Fiind plecată singură în noiembrie 2012 în Japonia în delegaţie, am început să vorbim mai mult și să ne rugăm specific. Niciunul nu vroia ceva de probă, fără finalitate. Aveam aceeași viziune, aceeași pasiune pentru viziune și ne fascina tot ce descopeream unul la altul. Părea foarte clar împlinirea tuturor viselor și rugăciunilor noastre. Așa că amândoi am știut că ne vom căsători, înainte de primul sărut. :)
.
[Crăița] În avion spre casă, zburam şi la propriu şi la figurat…Știam că voi ateriza chiar în braţele viitorului meu soț.
[Andrei] După ce a aterizat, totul s-a desfășurat extrem de rapid: în prima zi ne-am sărutat prima oară, a doua zi ne-am spus că ne iubim, a treia zi i-am spus că vreau să îmi petrec toata viaţa cu ea, şi a patra zi, am cerut-o în căsătorie. :) Si mi-a zis DA!
[Crăița] Fără inel…inelul a venit 3 luni mai târziu. :) În februarie 2013, am fost într-o călătorie misionară în Cuba, eu să traduc, Andrei să filmeze. Pastorul nostru ne tot sugera să ne logodeasca oficial acolo. :)) Dar nu s-a întâmplat. Şi eu mă gândeam: “oare unde şi cum va face momentul mai memorabil?”
Ei bine, a fost mai memorabil și romantic decât mi-am imaginat vreodată! De 1 Martie mi-a dăruit un mărţişor surpriză: o excursie la Paris pentru 8 Martie! Și pe 8 Martie m-a cerut ca în povești, în genunchi și cu un inel superb, pe podul Pont Neuf pe râul Sena, unde am prins nişte lăcăţele cu numele noastre… Apoi ne-am suit în vârful Turnului Eiffel să vedem tot Parisul…eram în culmea fericirii!
[Crăița] M-a făcut să mă simt ca o prințesă, ca cea mai adorată femeie din lume, și asta face în fiecare zi plin de pasiune, blândețe, bucurie și creativitate. Tot ce văd la el, dragostea și siguranța pe care mi le oferă, mă fac să îl ador și să îl respect din ce în ce mai mult.
[Andrei] Crăița mă face să mă simt perfect în fiecare clipă. Nu mă pot sătura să îi admir în fiecare zi frumusețea, să o alint, să o fac să râdă și să mă bucur de felul în care mă înalță cu orice ocazie prin respectul plin de naturalețe pe care mi-l arată. Văd cum iubirea fără margini pe care i-o port se concretizează atât de natural și de frumos într-o unitate perfectă creată de Dumnezeu doar în cadrul căsătoriei.
.
Nunta am pregătit-o singuri, cu multă energie și nerăbdare, în doar 3 luni, printre o mulțime de alte proiecte. A fost o nebunie memorabilă. Iar ziua nunţii o altă nebunie, cu dragoste şi prieteni şi ploaie din abundenţă…belşug de binecuvântare…Iar luna de miere…cireaşa de pe tort! O miere din care nu mai ieşim! 30 iunie 2013 – “From This Day Forward” este motto-ul căsniciei noastre, inspirat din această serie pe care o recomandăm tuturor.”
.
La cât de frumos au vorbit unul despre altul Crăița și Andrei, eu nu cred că aș putea adăuga ceva. Le-am cunoscut pe Crăița și surorile ei frumoase, pe când Bucureștiul încă era casa noastră. Vestea căsătoriei lor am primit-o în minutul următor când Crăița si Andrei au aterizat din Paris. După voce îți puteai da seama că s-a întâmplat ceva extraordinar! La cat de emoționat vorbea nu știu când reușea sa respire :)) Am fost onorați de invitația lor și am așteptat nunta de basm de la domeniul Royal Horse, Snagov. Emoțiile de dimineața s-au datorat nu doar evenimentului mult așteptat ci și norilor care tronau deasupra Bucureștiului vestind ploaie și (după cum unii spun) – bogăție ;) Dragostea este cea mai mare bogăție pe care o putem avea așa că le doresc tot atâtea momente de iubire câte picături au căzut în acea zi. În ziua nunții Crăița și Andrei au fost îmbibați de dragoste. Frumusețea regală a Crăiței a fost elegant acompaniată de Andrei, un gentleman impecabil, ca la carte.
Pentru că mirii noştri au călătorit așa de mult, la nuntă au fost invitați din mai multe țări, culturi, chiar și din Cuba. Aceștia au participat la un joc deosebit în care fiecare trebuia să vorbească doar în limba lui și să asambleze împreună o lampă. Spre surprinderea mea s-au descurcat mult mai bine decât constructorii turnului Babel :D Erau și de așteptat jocuri originale la creativitatea mirilor, așa că am râs și ne-am delectat de povestiri, muzică cubaneză și jocuri care mai de care.
Mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Mihăiță pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.