Diana & Dragos: Drobeta Turnu Severin, RO

2 April 2014 - Nunta

Dragos-&-Diana-COVER

Iubesc oamenii simpli, sinceri și modești a căror frumusețe începe din interior și se revarsă spre oamenii care îi înconjoară. Povestea Dianei cu Dragoș este frumoasă prin simplitate și sinceritate. Am admirat dragostea deschisă îndreptată spre toți care au venit să se bucure de nunta lor. Chiar dacă au trebuit să își organizeze nunta de la distanță, au decis să o facă în patria lor pentru că doar așa puteau fi cei mai mulți dintre cei dragi alături. Bineînțeles că am fost curioși despre cum s-a ajuns la decizia nunții.
.
Am aflat că a fost dragoste la prima vedere în primul an de facultate, al Dianei – al doilea an pentru Dragos. Totul îmbrăcat în vise și speranțe. Dorința de a se bucura din plin de ce urma să trăiască. Nici unul însă nu se gândea la ideea de a începe o poveste de dragoste ce urma să o cunoaștem și noi și să continue pentru tot restul vietii.
.
“Printre primele seri ale lunii Octombrie 2009, am organizat o ieșire în oras, nestiind ca acea seară va ramane una atât de importantă în viața noastră. Dragos a fost întâmplător invitat. Ce am remarcat la el a fost simțul umorului, atenția la detalii, și sinceritatea.” Dragoș în schimb a fost fascinat de: “Simplitatea si modestia Dianei. Ne-am început povestea de dragoste chiar în preajma Sarbatorilor de Craciun. Momente fericite, pline de intensitate și entuziasm aproape copilăresc de ce urma.” Concretizarea într-o cerere de căsătorie a fost “Cum nici nu puteam visa. Dragos m-a rugat să îl însoțesc la petrecerea de Craciun a companiei în cadrul căreia lucra. Totul a decurs normal până în momentul sosirii noastre la restaurant, când am constatat că suntem primii sosiți (de fapt singurii :)). Mirată, l-am întrebat ce se întâmplă, răspunsul lui fiind că a dorit să îmi organizeze o surpriză cu ocazia aniversării noastre , ca și în anii trecuți, însă surpriza a venit în momentul în care așezându-ne la masă, am ciocnit un pahar de vin și m-a intrebat: “Tu ai văzut ghiocei iarna?” Emoționată, întrucât ghiocelul este floarea mea preferată, i-am răspuns că este imposibil… Moment în care mi-a oferit inelul spunându-mi: “Vrei sa fii ghiocelul meu?” DAAAAAAAAAAAA am vrut.
.
Când am citit povestea lor împreună cu invitația la nuntă, am vrut și eu! Apropiindu-mă de Diana cu Dragoș am înțeles cât de adevărată a fost cererea lui Dragoș. Diana este cu adevărat un ghiocel în suflet. Unul gingaș, fermecător prin bunătatea pe care îl inspiră. Aducător de speranța primăverii și a reînvierii naturii. Îmbie la dragoste, romantism și sentimente calde îmi inundă sufletul când mă gândesc la ghiocei și la Diana. Mă bucur că am avut onoarea să cunosc doi oameni deosebiți în atitudine. Valoroși dar modești și focusați nu pe ei înșiși ci pe unul pe celălalt și pe alții. Nu pot să nu apreciez și natura liniștitoare. La un moment dat în aceeași fotografie aveam două țări în obiectiv ;) Am apreciat creativitatea lor, inteligența emoțională pe lângă două minți sclipitoare iar când se întâmplă ca aceasta să se combine și cu frumusețea fizică, ceva genial rezultă, așa cum am și avut bucuria să văd.  Iar în primul rând vreau să le apreciez atitudinea lor lipsită de orice stres! Au fost un zâmbet și voie bună, bucurie … nici o urmă de grijă, supărare, nemulțumire… nici o umbră pe fețele lor fericite. Îmi doresc ca toate nunțile să fie la fel prin bucurie de la pregătiri până la tort!
Le mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful evenimentului superb din viața lor și lui Alex pentru asistență.
.
Cu drag,
Sergio.