Draga & Dragu: Sibiu, RO

10 March 2014 - Nunta

Dragu-&-Draga--COVER

Toate nunțile noastre sunt memorabile, fiecare în modul său. Sunt nunți memorabile în mai multe feluri și aceasta datorită multor factori. De muuultă vreme în urmă am făcut cunoștință cu Loredana și Radu. Dar imediat am preluat numele lor de alint – Draga și cu Dragu. Două firi FOARTE sociabile, plăcute și deschise pentru discuția oricărui subiect! Așa am ajuns și la discuții despre tehnică fotografică, costuri investiții. De multă vreme preconizam un articol despre costurile unui fotograf de nuntă iar îndemnul lor a fost ultimul avânt pentru apariția acestui articol. Dar să revenim la nuntă. Dragii de ei ne-au scris un mesaj luuung și plin de entuziasm pentru evenimentul ce urma, nunta lor.
Draga ne-a spus încă de la început despre ea că este o săgetătoare care adoră natura, excursiile, cărțile, evenimentele și pozele . Despre Dragu am aflat că e un leu veritabil, cu personalitate de fier, dar cu un simț al umorului supra-dezvoltat și cu o ambiție ieșită din comun. Suna deja interesant. Ne-au oferit și o prezentare a zilei nunții: numărul invitaților, programul (stabilit destul de detaliat cu mult timp înainte de nuntă).
.
”Ne-am cunoscut acum vreo 10 ani când fiecare avea o altă relație, dar ne-am împrietenit și apropiat mai tare la Cluj – orașul studenției noastre. Dragu este cu 2 ani mai mare ca mine, așa că era deja student pe când am luat eu primul meu contact cu viața aceea. Fiind singura persoană pe care o știam din Sibiu, ne întalneam sau vorbeam la telefon destul de des, iar în scurt timp am devenit destul de buni prieteni. Relația noastră a început în al doilea an al meu de studenție, aproape de sesiune, imediat după Revelion, pe care l-am petrecut împreună, mai exact pe 6 ianuarie 2006. :) Atunci m-am lăsat cucerită după îndelungi insistențe ;)) A fost un moment mult așteptat de el, dar și foarte plăcut pentru mine. Mi s-au oferit protecție și răsfăț maxim. :)
Revelionul acela a fost într-adevăr unul de neuitat. L-am petrecut în Apuseni, locul copilăriei mele, alături de gașca lui. Atunci a lăsat să se vadă sentimentele, m-a aruncat în zăpadă și mi-a spus: “Te iubesc!” Ce romantic! ar putea să exclame toți îndrăgostiții, dar eu am luat-o mai degrabă ca pe o glumă, plus că nu prea eram adepta dulcegăriilor la acea vreme. Acum însă sunt cea mai fericită ca mi s-a întâmplat mie, că e amintirea mea și că Dragu e cel care a făcut asta. Avem chiar și un leit-motiv al zilelor ce au urmat revelionului: “Ne grăbim?” :)) Replica mea la insistențele lui de a depăși relația de la stadiul de prietenie la cea de cuplu, ca urmare a sentimentului de teamă de a nu strica o frumoasă relație de prietenie pe ceva ce s-ar putea să nu meargă.
Dar iată că în scurt timp am devenit Dragii de ei, am terminat amândoi facultatea, ne-am întors la Sibiu unde lucrăm și ne continuăm povestea. :)
Așa au trecut mai bine de 6 ani, iar pe 15 aprilie 2012, în dimineața zilei de Paști, am primit cel mai frumos cadou de la “Iepuraș”: un ineluș cu diamant. Cel mai frumos și mai perfect! L-am găsit agățat de pulverizatorul de la parfumul meu preferat primit în același timp, acasă, pe când ne pregăteam să mergem la masă la părinții noștri. Am plâns de fericire și eram atât de emoționată încât nici nu mi-am mai amintit ce i-am răspuns.
Cu toate că i-am cam dat planurile peste cap în legătură cu cererea pentru că am făcut pană dublă în Noaptea de Înviere, iar Dragu la 4 dimineața schimba roți împreună cu băieții de la corul pe care îl dirijează și am ajuns acasă foarte târziu (de fapt devreme – era 5 dimineața), a fost exact cum trebuia să fie. Fără să mă aștept și fără să bănuiesc nimic.”
.
Amândoi cântă și fac parte din grupuri vocale diferite de aproximativ 15 ani. Studiază în particular canto clasic. Asta cu toate că Dragu a absolvit Politehnica, iar Draga Științe Economice. Nu îmi vine să cred câți ani se pierd aiurea pe băncile facultăților nedorite de oameni foarte talentați în cu totul alt domeniu :))) Așa au ajuns să lucreze în domenii ‘un pic’ diferite față de ce au studiat, au cel puțin o pasiune comună: muzica. Iar Draga visează să devină ghid turistic și să își deschidă propria afacere în materie de organizare de evenimente. La cum a organizat nunta ei și cât de atentă a fost la absolut toate detalii, cât de mici ar fi fost, cred că i se potrivește bine!
Și la nuntă a fost ca în povești. Munca Dragei a fost răsplătită, toată lumea a admirat detaliile și munca lor ca totul să fie perfect! Ne-am distrat cu toții, a fost mai mult decât o petrecere foarte reușită. De la inceputul dansului cu flash-mob-ul prietenilor și până șa Trupa Publika , toți au făcut atmosferă de zile mari. Afară o terasă frumoasă îmbia oaspeții să respire aerul de vară la Sibiu. Și tot evenimentul am avut bucuria și onoarea să lucrez alături de Timotei Jinar Films și aceasta este una din acele nunți la care m-aș duce cu drag ca invitat.
.
Mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Ovidiu pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia

.
Cu mare plăcere vă invit să vedeți și clipul nunții!