Irina & Adelin: Suceava, RO

14 March 2014 - Nunta

Adelin-&-Irina-cover

Ca orice poveste, totul începe cu “a fost odată….”.  Povestea noastră începe și ea la rându-i cu “au fost odată doi prieteni”. Ne-am cunoscut în toamna lui 2008 cand eu, Irina, am vizitat pentru prima dată Clujul. M-am indrăgostit imediat (de atmosfera de acolo) și în vara anului 2009 m-am decis să schimb Bucureștiul pentru Cluj.” “Când povestesc despre prima dată când ne-am cunoscut, eu, Adelin, îmi amintesc foarte clar rochia neagră cu buline albe cu care era Irina îmbrăcată. Pe scurt, am devenit prieteni. Ne-am cunoscut așa cum suntem, fără false pretenții și ascunzișuri, ci naturali și sinceri. Asta ne-a legat foarte mult înainte să realizam că de fapt simțim mai mult unul pentru celălalt decât o simplă amiciție. După aproape 2 ani ne-am facut curaj, am trecut peste prejudecata că “o relație va strica prietenia” și fără să bănuim atunci, ne-am ales pentru totdeauna. Ne completăm minunat și ne iubeam mai mult cu fiecare moment petrecut împreună.”
“Una dintre cele mai frumoase clipe a fost în toamna lui 2012 când, de ziua mea, sub pretextul unei ședinte foto am auzit cu fiecare simț din mine “Vrei să….?” Am vrut!!!”
.
Sub binecuvântarea lui Dumnezeu și sub privirile obiectivelor noastre au spus amândoi “Da”, pentru că au vrut amândoi să înceapă cu adevărat, povestea… Și a fost un început de poveste. O nuntă elegantă, frumoasă în detalii și atmosferă cu emoții, multă dragoste și tot ce ai putea visa de la o nuntă a doi oameni deosebiți pe care i-am cunoscut câțiva ani în urmă la o altă nuntă frumoasă din Suceava. De data aceasta cu atât mai mult ne-am bucurat să revedem multe fețe dragi. Frumoasă este meseria de fotograf pentru multe motive, pentru dragostea cu care ești înconjurat mereu, pentru oamenii extraordinari pe care îi cunoști și toate împreună ne fac să ne dorim ca amintirea pe care o avem să o putem împărtăși și cu alții, cu voi!
.
Vă mulțumesc pentru bucuria și onoarea de a fi fotograful nunții voastre, lui Artur pentru asistență și Getei pentru organizarea evenimentului așa cum știe să facă mereu!
.
Cu drag,
Sergio.