Workshop 2014: 5 aprilie, Bucuresti

8 March 2014 - Workshop

Cristina-&-Gabi--Cover

Dragi prieteni, au trecut deja 4 ani de când îndemnați de voi am început Workshopurile de Fotografie de Nuntă marca bySergio. În toți acești ani ne-am întâlnit, am discutat, am schimbat idei, am ascultat temeri legate de acest business și am răspuns la sute de întrebări, încercând să ne îndeplinim cât mai bine promisiunea pe care am făcut-o atunci când noi am început, aceea de a ajuta pe alții la rândul nostru!
În tot acest timp am primit și primim în continuare cu bucurie întrebările voastre și apreciem interesul tot mai crescut pentru această meserie (pentru că este fotografia o meserie ca oricare alta, cu bune și cu rele, cu provocări, cu suișuri și coborâșuri).
.
A venit timpul pentru a 5-a sesiune de workshop-uri! Vom începe cu două sesiuni în București: vineri 4 și sâmbătă 5 aprilie!
Vom vorbi despre zona tehnică, de la alegerea aparaturii până la setările aparatului,  despre dezvoltarea unui stil propriu de fotografie, despre încadrare și creativitate, compoziție și lumini, despre relaționarea cu mirii, despre modul de lucru de la primul contact până la livrarea fotografiilor, despre instrumente și fluxuri de lucru care te ajută să ajungi mai repede și mai bine la rezultatele dorite, despre marketing, blog, social media și brand-ul personal și cum te poți dezvolta, despre prețul corect pe care trebuie să-l ceri și cum se justifică acesta în primul rând pentru tine și apoi pentru clienți și nu doar atât!
Și nu doar vom vorbi! O să punem în practică și vom vedea cum putem să ne descurcăm într-o situație reală cu o pereche de îndrăgostiți într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului, în centrul istoric, acolo unde se află și locația workshopului.
.
Pe scurt, workshopul va dura o zi! O zi plină în care vom atinge toate aspectele vieții și afacerii unui fotograf și în care vom încerca să vă răspundem la toate întrebările voastre!
.
Ziua de workshop va începe la ora 9:00, în frumoasa mansardă FotoHub din Calea Victoriei, numărul 16-20, Pasajul Macca, etajul 4, București (harta) și  va avea următorul desfășurător:
.
- Facem prezentările, bem un ceai /o cafea și vedem care vă sunt așteptările vis-a-vis de workshop;
- Ne lansăm în teorie fotografică și marketing;
- Mâncăm de prânz să prindem puteri;
- Cu bateriile reîncărcate vom porni la aplicarea în practică a celor învățate în partea teoretică: ședință foto de interior și exterior.
- Ne întoarcem în studio pentru descărcarea fotografiilor, critica lor și vedem fluxul de lucru (editare) în LR și PH.
- Ultima sesiune de întrebări și răspunsuri.
Unii dintre voi știu deja, în tradiția evenimentelor trecute, cei mai buni workshopiștii bySergio pot deveni (dacă vor) asistenții noștri la una din nunți! :)
.
Obligatoriu de luat cu tine: THE BEST OF YOU :), adică atitudinea corespunzătoare unui eveniment important, cea care te reprezintă, cea cu care te vei prezenta clienților tăi), neapărat aparatura foto cu care lucrezi, un caiet și-un pix pentru notat, eventual un laptop dacă vrei.
Ca să fim pregătiți din timp să răspundem la întrebările tale și pentru ca înregistrarea să fie foarte simplă am făcut acest formular.
Te rugăm să-l completezi doar dacă ești sigur că vrei să participi la acest workshop și ești dispus să contribui cu 300 de euro, bani ce vor fi donați în scop caritabil spre o asociație cu activitate în acest domeniu.  Al doilea participant (din familie, din firmă) are 50% reducere din prețul workshop-ului
.
Anul acesta, cu mare drag, organizatorii workshopului sunt cei de la WePlan  Mihaiță (mihai@weplan.ro 0728848957) sau Alina (alina@weplan.ro 0721379840)
.
Mult succes în toate și abia aștept să ne vedem, să vă cunoaștem!
.
Cu drag,
Silvia & Sergio.
.
P.S. Pentru că am primit intrebări despre alte locații: Putem veni oriunde în țară dacă se adună un număr de participanți. Scrieți pentru detalii/întrebări.