Alexandra & Lucian: Curtea de Arges

27 February 2015 - Nunta

Alexandra-&-Lucian--COVER

Alexandra și Lucian au copilarit pe aceeași stradă, au mers la aceeași școală și același liceu, se știau din vedere dar niciodată nu și-au vorbit, pâna într-o zi când a intervenit o problemă profesională. “Eu, Lucian, lucram pe atunci în audit financiar la o multinațională iar Alexandra își dorea o carieră în acest domeniu deoarece cochetase cu auditul pentru o scurtă perioadă de timp și părea să redevină de interes pentru ea.” Iar pentru ca lucrurile să devină interesante, mamele lor (care se știau) au făcut ca Alexandra și Lucian să se intersecteze și să se audă  la telefon pentru consultații profesionale care au devenit personale. ;))
.
“Apoi totul a venit de la sine, începusem să vorbim , să socializăm și să descoperim lucruri comune. Stăteam cu orele la telefon și niciodată nu epuizam subiectele de discuție, chiar și acum ne întrebăm ce oare aveam de discutat atat? :) Totuși timpul trecea și noi nu reușisem să ne vedem. Aruncam vina asupra serviciului care ne ținea ocupați, dar asta până într-o bună zi când ne-am propus să ne și întâlnim și unde puteam să făcem acest lucru decât mergând într-un loc deosebit. Zis și făcut, am cumpărat bilete la opereta la piesa “Liliacul”. Nu obișnuiam să merg des la operetă dar m-am gândit că are să o încânte ideea. Da, da, și chiar i-a plăcut.
Niciodata nu am discutat despre noi, altfel decât prieteni, până într-o zi cînd Alexandra, a pus punctul pe “i” și mi-a vorbit despre mai mult decât o simplă prietenie, o relație între doi oameni frumoși. Ooo da, nu cred ca vom uita acele momente, începute cu un film “One day” și o zi specială 26 Noiembrie 2011 când ne-am zâmbit si am spus impreuna “DA” relației noastre. Am descoperit multe lucruri frumoase pe care le avem în comun. Ne place să călătorim iar când nu facem acest lucru, urmărim cu plăcere documentare despre locuri frumoase care merită vizitate. Iubim parcul, așadar ori de cate ori avem timp, mergem să facem puțina mișcare. Inelul de logodnă a apărut lângă bradul împodobit de Crăciun, și într-un moment propice Alexandra l-a primit. Momentul l-am sărbătorit apoi împreună cu familiile noastre. Nu avem cum să uităm Crăciunul lui 2012, cel mai frumos pentru amândoi, tot atunci am stabilit și data nunții, coincidență sau nu, urma să se întâmple într-o zi de 26, 26 Octombrie 2013.”

.
“Alexandra este o persoană deschisă, spune și transmite ceea ce crede, socială și cât se poate de naturală, da cautam pe cineva normal, cu principii morale și o feminitate copilarească care să mă facă sa zâmbesc :D. Împăciuitoare și iubitoare, mereu dispusă să lase de la sine pentru binele celor din jur.”
“La Lucian m-a atras seriozitatea lui, faptul că mi-a transmis încredere și totodată sensibilitatea pe care o știu doar eu. Aveam sș-l cunosc ca fiind o persoană puternică care știe ce vrea, ambitioasă și foarte călduroasă.”
.
Mi-au plăcut mult la amândoi naturalețea lor, respectul pe care îl au unul pentru altul dar și pentru cei din jur. Încrederea unul în celălalt și credința în Bunul Dumnezeu – calități pe care și ei le consideră a fi cele mai importante. Am multe vise de viitor, Alexandra tot timpul visează și are multe planuri, dar cele mai importante le pun in aplicare amandoi. Pe primul loc și cel mai important este familia și căsuța perfectă în care să ne bucurăm de viața de zi cu zi iar apoi dorințele vor creste cu siguranță.
.
Multumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre și lui Cristian pentru asistență
.
Cu drag,
Silvia.