Bea & Bobo: Bucuresti

28 January 2016 - Nunta

Bea-&-Bobo---COVER

În atâția ani am tot auzit diverse povești, care de care mai diferite, dar asta a fost peste orice așteptare – Bea și Bobo s-au îndrăgostit într-un CIMITIR !!! =)) Spre fericirea tuturor tema nunții nu a urmat locul dragostei :D Totul s-a petrecut în culori dulci și pastelate de poveste și amintiri din lucrurile bunicilor împletite cu dragostea părinților și a tuturor prietenilor.
.
“Când ne amintim de începuturile noastre, ne vin în minte câteva lucruri: seri târzii de mai, cafea bună și Cimitirul Belu. Da, ați citit bine, Cimitirul Belu. Ajunsesem acolo cu o gașcă de prieteni la noaptea muzeelor deschise. Cred că nu pare cel mai romantic loc posibil însă pentru noi este seara în care ne-am dat seama că vom fi mai mult decât simpli amici. A fost o seară luuuungă plină de distracție alături de prieteni și undeva spre dimineață am ajuns cu toții acasă la un amic. Acolo Bogdan m-a surprins și mi-a făcut o cafea bună rău! Știu că trebuia să vorbim încet să nu îi trezim pe cei care dormeau, însă sunt destul de sigură că în inima mea ceva a strigat tare: This one is a keeper!!!
.
A urmat un an grozav în care Bogdan îmi făcea din când în când câte o surpriză și cumpăra bilete să plecăm într-un loc frumos. Așa ne-am plimbat ținându-ne strâns de mână prin Milano, Verona, pe Coasta de Azur și prin Barcelona. Așa că atunci când mi-a făcut cadou de Crăciun bilete pentru luna mai (când împlineam 1 an)  la Roma nu bănuiam ce mă aștepta. Nu am bănuit nimic nici atunci când m-a dus seara pe la miezul nopții la Fontana di Trevi. Bobo mi-a spus ulterior ca și-a ascuns cu greu emoțiile în ziua aceea pentru că îi era teamă să nu mă prind ce avea de gând. Eu i-am zis că i-a reușit de minune! Atât de bine încât atunci când s-a așezat în genunchi lângă Fontana di Trevi și mi-a pus întrebarea. Eram așa de uimită încât am și uitat să răspund. Mi-am dat seama după câteva secunde că el de fapt încă aștepta răspunsul meu. Și atunci am răspuns fără să ezit: Da! Da! Da!”
.
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții voastre de poveste de la Palatul Bragadiru, și Bastrîghinei pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.