WORKSHOP 2016: EDITIA A 7-A

24 February 2016 - Workshop

workshop7

Da, e deja al 7-lea an de când facem workshopuri. Fotograful, ca și vinul, poate deveni mai bun, doar dacă se află într-un mediu corect. Un astfel de mediu vă propunem și vouă pentru a prinde aroma necesară în artă fotografică. Pentru a prinde cunoaștere tehnică, secretele editării și a promovării eficiente. Ca să prevezi mișcarea copiilor și să presimți lacrimile miresei, ai nevoie de ani de experiență, dar sunt lucruri pe care le poți învăța într-o zi. Anume toate aceste lucruri învățabile într-o zi vor vedea și auzi cei care vor participa la workshop-ul nostru. Suntem gata să împărtășim lucrurile cu care “ne mândrim” dar și cele de care ne amintim râzând/roșind :)) Asta pentru că acum 8 ani am făcut o promisiune – “Într-o zi vom crește. Iar atunci când alții vor dori să știe cum să înceapă, sau vor cere sfaturi, nu vom face așa cum fac ceilalți care nu vor nici măcar să ne răspundă la mesaje…”
Dacă alegi să petrecem o zi împreună, uite ce spun alți participanți că au aflat și câștigat:
.
- Cum faci ca fotografiile să arate”curat” și să aibă culori cât mai naturale.
- Cum scot subiectul în evindență din tot cadrul fotografic.
- Secretele unei nunți reușite prin surprinderea și “memorarea” momentelor cheie a evenimentului.
- Relaționarea cu mirii pentru a fi multumiți de prestația și finalitatea muncii, adică a fotografiilor.
- Modalități prin care îți poți lărgi portofoliul de clienți, te poți face mai vizibil pe piață.
- Care sunt prioritațile în aceasta meserie.
- Marketing-ul: parte din mine însumi.
Etc – Sunt peste 100 puncte menționate/întrebări de răspuns iar aici am amintit doar câteva + nu plecăm acasă până când nu răspundem la TOATE întrebările tale.
.
Dacă nu participi nu vei afla (adică ai de pierdut) informații prețioase de genul:
.
- Când este momentul potrivit pentru a mări prețul. Cât este prea mult sau prea puțin.
- Cum abordăm clienții.
- Cum lucrăm cu luminile (blitz, lumina continuă) ce recomandăm.
- Cum facem White Balance-ul corect.
- Regulile compoziției.
- Ce tehnică și când o folosim? Obiective care și cum?
- Cum facem setarea corectă a aparatelor în funcție de situații? (pregătiri, ceremonia religioasă, ședința foto, recepție).
- Fotojurnalism sau manipularea cadrului.
- Ce presupune o oferta de bază.
- Tehnicile de post procesare preferate LR+PS.
- Albume…
Etc.
.

PROGRAM: Vom petrece o zi de dimineață până la … când se epuizează TOATE întrebările.
- Bună dimineața și fiecare povestește puțin despre el,
- 1 PARTEA TEORETICĂ marketing, promovare, tehnică, lumini, setări etc.
- MÂNCARE !!! Comandăm niște pizza bună! În acest timp cât lumea are gura plină și urechile libere, povestim despre cum ajutăm mirii să organizeze ziua nunții.
- 2 PARTEA PRACTICĂ workflow de la selecție, prelucrare LR, prelucrare PS, (pentru doritori, critica constructiva de portofoliu :) aduceti cateva raw-uri de la evenimentele voastre, pentru discutii) etc.
.
DACĂ vrei și poți să participi, completează formularul de aici și iată zilele de workshop!
.
– 10 Aprilie – Cluj
– 17 Aprilie – București
– 08 Mai – Arad
.
.
Cu drag, abia așteaptă să te cunoască,
Sergio & Silvia.
.
P.S. Pentru că primim întrebări despre alte Orașe, putem veni oriunde în țară dacă se adună un număr minim de 4 de participanți. Scrieți/sunați pentru detalii/întrebări.

Roxana & Natanael: Mansuè, IT.

9 February 2016 - Nunta

Roxana & Natanael -2 Creative COVER

Roxana și Natanel s-au cunoscut având perieteni comuni: “Ieșeam des împreună cu prieteni. Roxy era în vacanță în Italia. Trebuia să rămână o lună, dar cineva de sus a făcut că Roxy să plece după 4 luni, când deja parcă nu îmi mai venea să o las să plece. Începusem o relație… “După 2-3 drumuri de România în doar 3-4 luni (avion, autocar, drumuri luuuuungi) eu am decis să vin definitiv în Italia și după 10 luni de relație într-o seară minunată de 24 octombrie am mers împreună la mare. Eu aveam o pătură și un ghiozdan și inelul în buzunar, am stat pe niște stânci pe malul apei înveliți în pătură cu un ceai cald și mancând Milka iar în fața noastră ardea o lumânare  și desigur Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea iar pe cer erau o grămadă de stele și o super lună. Afirmația ei înainte de ai cere mâna: “Asta e cea mai frumoasă zi petrecută împreună de când ne cunoaștem” și au mai fost momente frumoase :) Consumat acest moment ne-am ridicat să plecăm iar în acel moment eu am îngenunchiat și am scos inelul, Roxana bineînțeles că a spu DA!”
.
Am avut bucuria și onoarea să cunoaștem o familie MARE cu mulți frați și surori, foarte mulți extrem de veseli și bine educați de părinți iubitori. Le mulțumim pentru onoarea de a fi fotografii nunții lor și bucuria de a participa în echipa completă bySergio la o nuntă fabuloasă!
.
Cu drag,
Silvia & Sergio.