Flavia & Adelin: Florenta, IT

9 May 2016 - Nunta

FLORENTA

Se spune că există câteva metode de a motiva pe cineva… eu încă nu am reușit să îl găsesc pe cel potrivit pentru a motiva pe frumoșii mei Flavia cu Adelin să îmi trimită povestea lor de dragoste. Îmi amintesc însă câteva idei rupte din ziua nunții. Povestea Flavia că Adelin, invocând motivul că are nevoie de ceva cărți de la Flavia (cică voia să dea la aceeași facultate unde era Flavia ;)) a tot curtato. Atât de atras a fost de acele cărți încât tot la două săptămâni venea vre-o câteva sute de km. după… cărți ;)) Adevărul este că nu s-a mai înscris la acea facultate însă a reușit să o convingă (prin ideea că cei doi sunt una) că este suficient dacă Flavia face acele studii și pentru el :)) Doi oameni frumoși, o a doua nuntă în familia lor. I-am cunoscut încă de la nunta Biancăi cu Luigi (fratele lui Adelin) și de atunci mai în glumă, mai în serios i-am spus Flaviei “tu când te măriți să nu care cumva să nu mă chemi și pe mine… :))” și ce onoare și câtă bucurie a fost să primesc invitație la nunta lor!
.
O nuntă frumoasă nu doar pentru frumusețea mirilor, a detaliilor, a locației ci și a inimilor lor calde, prietenoase, simple și o relație emoționantă ce a făcut să lăcrimeze invitații și fotograful. M-am bucurat să revăd fețe cunoscute. Am râs la activitățile vesele de la restaurant și ne-am distrat copios pe seama formației elegante dar și haioase =)). Ne-am bucurat să ne murdărim pantofii de noroi împreună cu echipa dragă de la MediaLuxAdi Serecut , suntem fericiți că putem lucra împreună făcând echipa amintirilor pentru miri. Ca de obicei filmulețul nunții este superb. (îl puteți vedea mai jos).

.
Dragii de ei Adelin și cu Flavia, sunt atât de îndrăgostiți încât nici până acum nu am de la ei doi o poveste … așa că poftiți nunta!
.
Le mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții lor, aștept povestea pentru update-ul postării și mulțumesc Harietei pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.

.

Wedding Adelin & Flavia from Medialux on Vimeo.