Larisa & Ciprian: Torino/Venice, IT

20 March 2016 - Nunta

Cover-Veniceeeee

Ciprian, ai înnebunit???” Cam asta a fost reacția Larisei la auzul faptului că acesta ar avea de gând sa se căsătorească pe la 19 ani. Desigur sunt gânduri des întâlnite la băieții care au o relație de prietenie la acea vârsta la care totul pare foarte simplu si fără probleme. “Rămăsesem surprins primind un astfel de răspuns de la o adolescentă de 15 ani care în mintea mea se juca înca cu păpușele. Chiar asta a fost argumentul primului nostru dialog: “Anii cei mai potriviți pentru căsătorie”. Și acea fetița era ferm convinsă că ea va spune DA nu înainte de a împlini 26 de ani. De acolo au început zâmbete, mesaje de sărbători, dialoguri de cunoaștere etc…”

Larisa: “Cam în acest mod a început povestea noastră de dragoste, o poveste simplă, sinceră și cu multă multă iubire! Totul a venit de la sine și anii petrecuți ca prieteni au decurs repede și fără griji. Ne-am luat timp să ne cunoaștem bine pentru a întemeia apoi prin harul lui Dumnezeu o familie fericită. Mai mult de șase ani au trecut de la prima întâlnire pâna la momentul DA!”
.
Ziua nunți a fost aproape cum ne-am dorit-o. Spun ‘aproape’ pentru că am avut un mic inconvenient: PLOAIA! Am decis să ne casatorim în septembrie pentru ca în zona aceasta a Italiei este de obicei o lună frumoasă cu o clima plăcută și fără ploaie. O lună perfectă pentru o nuntă cum am visat mereu: în aer liber! Dar pe data de 15 Septembrie toamna a adus o invitată neașteptată: D-na Ploaie, oferindu-ne un cadou de picuri. În ciuda ploii de peste zi și a modificării scenariului nunții, bucuria noastră în acea atmosferă de poveste a fost totuși deplină având alături pe toți cei dragi.
.
La distanță de aproape un an avem convingerea că binecuvântările Domnului au fost și sunt revărsate peste noi în mod bogat în fiecare clipă. Nu am putea fi mai recunoscători pentru tot ce primim de Sus, inclusiv ploaia!
.
Un ultim gând: “Ploaia înseamnă grație; ploaia este cerul coborând spre pământ; fără ploaie nu ar fi viața.” John Updike
.
Eu le mulțumesc Larisei și Ciprian pentru bucuria lor din ziua nunții (chiar daca Larisa avea mari emoții legate de vreme). Pentru plimbările prin Torino (împreună cu Denisa) și inghețata la gândul căreia îmi plouă-n gură :)). Mulțumesc pentru LTD-ul din Veneția romantică și plină de farmecul apusului…
Vă mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograf la nunta voastră și Harietei pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.