Madalina & Daniel: Bucuresti

18 June 2016 - Nunta

Madalina & Daniel -COVER

Suntem doi tineri plini de viață, foarte diferiți, ușor zăpaciți și binecuvântați cu o poveste de dragoste care cu adevărat este de poveste :)
Ne-am cunoscut într-o zi de toamnă la o întâlnire banală în mall, întâlnire care s-a lăsat cu impresii nu tocmai nice unul despre celălalt. Eu, Mădă, am fost percepută ca o fițoasă și răzgâiată. Eu, Daniel, am fost perceput ca fiind un tip care nu spuneam prea multe. Tern și cu un mare unlike pe frunte. Cine ar fi crezut că peste ani ne vom iubi infinit de mult.
Apoi ușor, ușor ne-am integrat grupurile de prieteni, de fapt a fost o fuziune între anturajul meu de prieteni și al lui. După aproape un an de ieșiri de grup, și observându-l m-am trezit că încet începeam să mă îndrăgostesc de el. Băiatul plin de el, rece, intangibil, dar care ascundea o sensibilitate aparte, sensibilitate care m-a atras și m-a provocat să o descopăr. După doi ani de peripeții și de incertitudine, zâmbete și tristeți ne-am trezit că oficial suntem într-o relație. De atunci a trecut un an și jumătate de cunoaștere și modelare. Un an greu, dar frumos acum când privesc în urmă, pentru că știm cu siguranță că povestea noastră de dragoste a fost scrisă de Dumnezeu în primul rând pentru creșterea noastră și apoi ca să dăinuie.
Spuneam mai sus că suntem foarte diferiți. Deși Daniel este o fire sensibilă în adâncul sufletului lui, este cerebralul relației. Nu prea le are el cu exprimarea sentimentelor, surprizele, romantism, de aceea cererea în casatorie a fost una magică. Plin de emoție și entuziasm m-a dus la Paris (orașul meu favorit, ultimul pe lista lui de favorite :)))) – sub pretextul că vara care a trecut a fost una aglomerată cu foarte mult de lucru și nu am fost pe nicăieri – și  la Templul Iubirii de la Palatul din Versailles, într-o zi tot de toamna în care razele soarelui parcă dansau pentru noi, cu o voce firavă și caldă m-a întrebat simplu și natural dacă vreau să fie soțul meu :) Răspunsul a fost un DA bucuros.”
Un DA bucuros am spus și noi invitației la nuntă plină de farmec și detalii fabuloase. M-am bucurat să o cunosc pe Mădălina, promotoarea tricourilor LOVE cu mesajul de dragoste: Dragostea este răbdătoare, dragostea este plină debunătate, nu este invidioasă, dragostea nu se laudă, nu este mândră, nu se comportă indecent, nu-și urmărește propriile interese, nu se supără, nu se gândește la rău, nu se bucură de nedreptate, ci își găsește bucuria în adevăr, suportă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu se sfârșește niciodată. (Biblia)
Acest mesaj de dragoste a fost aproape tangibil la nuntă, iar toate detaliile zilei de nuntă, adunate cu mult gust și rafinament de Mădă a făctut atmosfera plină de șarm ajutată de Floraria Iris, și talentații Cristian Cazacu, Ana Hutu și frații Kui.
.
Mulțumesc pentru onoarea de a fi fotograful nunții lor și lui Mihai pentru asistență.
.
Cu drag,
Silvia.