Contact

 

Contact-2013septembrie

 

Dragii mei “Miri si Miresici” :)
Aşteptăm cu nerăbdare să ne scrieți. Vrem să aflăm cât mai multe despre voi şi despre nunta voastră. Anul zboară și și imediat vine cel așteptat. Gândurile vă sunt pline cu pregătirile pentru ca totul să mearga strună în ziua mult visată a nunții voastre. Mă bucur că acordați atenție din timp alegerii fotografului care să vă fie alături în acea zi, dar trebuie să recunosc că nu mai reușesc să fac față tuturor mailurilor pe care le primesc de la voi :D Și ca să rezolv problema aceasta, m-am gândit la o soluție = o rugăminte către voi: Treceți în mailurile voastre toate informațiile de care am nevoie ca să vă răspund. Fiecare este unic. Unică este și nunta la care visați. Tocmai din această cauză nu am adoptat ideea unui chestionar. Personal (eu, Silvia) citesc și răspund la mail-uri. Așadar, ca să vă pot răspunde cât mai repede și ușor, vă rog din toată inima să treceți în mesajele voastre următoarele:
.
La SUBIECTUL mail-ului: data nunții voastre si orașul evenimentului
.
În MAIL:
.
1. Numele voastre :)
2. Numărul de invitați, biserica, restaurant…
3. Ce special și original va fi la nunta voastră?
4. Ce așteptări aveți de la noi ca și fotografi.
5. Povestiți câte ceva despre voi doi (cum v-ați cunoscut, cum a fost cererea în căsătorie, și ce v-a impins spre a invita atâta lume intr-o zi gramadă :))) și de ce ne vreți și pe noi implicați în toată bucuria voastră)

.
În rest ne puteți scrie orice detaliu mic sau mare ce are pentru voi vre-o însemnătate. Cu cât mai multe știm despre voi doi, cu atat mai bine vom întruchipa ceea ce vă doriți ca un fotograf să fie la nunta voastră :).
.
Cu mare drag, (asteptăm mail-urile voastre ;)
.
PS Nu uitați (așa cum am explicat și în postarea de aici) suntem mai mult decât bucuroși să vă fim alături în orice zi a săptămânii de Duminica până Vineri (mai puțin Sâmbăta). Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

CEL  MAI  SIMPLU  NE  POȚI  CONTACTA  SCANÂND  CODUL  DE  MAI  JOS :)

.contact