Recomandam

Cu siguranță fiecare mireasă va spune din toată inima că alegerea rochiei (după alegerea mirelui ;)) este cea mai importantă alegere a nunții. Este foarte important rochia să fie nu scumpă, sau impresionantă, ci să reprezinte mireasa așa cum este ea. Să vorbească despre personalitatea celei care o poartă. Rochii sunt multe, iar a ta este UNA. Oricare ar fi decizia ta cu privire la rochie (o cumperi, o comanzi la un designer sau o găsești la o fostă miresică) ai nevoie de ajutor. Mirela  este o mireasă dragă mie, care a ajutat multe alte mirese în alegerea perfectă a rochiei și fin pasiunea și dorința ei de a ajuta și alte mirese a înființat www.MireseleMiriniei.com. Mirela este cea care poate să te ajute în decizie, să te însoțească la probe. O recomand cu căldura unei prietene sincere, dedicate, pasionate și sunt sigură că împreună cu ea aș merge să îmi aleg rochia de mireasă.

Wedding PLANNER: Să începem cu începutul!!! Pentru că mulți consideră necesar într-o nuntă și noi îi încurajăm :)
Geta Ungureanu - am avut nunți cu ea și o recomandăm nu doar ca un profesionist ci și ca om. Este pe parcursul la toată nunta omul potrivit la locul potrivit și cu lucrurile potrivite/necesare. Organizator înseamnă altceva decât ce am fost obișnuiți să credem – încercați și voi ca să vedeți ce înseamnă o experiență, nu un prestator de servicii. Pentru cei care își fac evenimentul organizat cu GU, avem o ofertă specială, cu avantaje (nu avem limită de ore de lucru și albumul are o altă dimensiune – întrebați detalii :D)

.
VIDEO de nuntă: (în funcție de buget și stiluri ;)
Be Fabulous – mai bine zis Marian Cristea un prieten care a reușit să arate România într-o altă lumină, una caldă și creativă în abordare și rezultat.
Timotei Jinar – un prieten talentat, dedicat și profi în tot ce face. Un stil romantic deosebit combinat cu umor și voie bună ! https://www.facebook.com/Timoteijinar
Adi Serecut, un prieten bun de pe meleagurile Oradiei cu care am avut bucuria și plăcerea la lucrăm pe tărâmurile Românești și nu numai: MediaLux - aici link-ul către filmulețe: https://vimeo.com/medialux.
Echipa de la Media B Production cu Norbi care crede ca un film de nuntă trebuie să fie obligatoriu plin de energie și neplictisitor, așa credem și noi ;).
WhiteMotion.tv – o familie frumoasă, Lucian si Steliana, niște oameni profi cu care am avut bucuria de a colabora frumos!
Zenus Film – o echipă condusă de Florian Mirea, veselă care se evidențiază mereu ;)  Dacă ați ales bySergio ca fotograf, spuneți-i lui Florian de acest detaliu și veți primi de la ZenusFilm o reducere de 10% !!! 
.
TORTURI și alte delicii pentru nuntă:
Alina, este una dintre fostele noastre mirese care după nuntă a decis să rămână pe tărâmul acesta de basm al nunților contribuind la îndulcirea nuntașilor cu Torturi și alte gustoșenii. Așa s-a născut Grace Couture Cakes care este defapt o echipă și spune despre sine: “Pentru noi este o mare onoare să realizăm torturi de nuntă, este un prilej de a face parte din acea zi specială, planificată cu atâta grijă de doi oameni care se iubesc. Înțelegem importanța unui tort de nuntă, el fiind punctul culminant al petrecerii și probabil ultima impresie cu care rămân atât mirii, cât și invitații. Iar aceasta trebuie să fie memorabilă. Fiecare mireasă și mire merită un tort care să le denote stilul.”
.
MACHIAJ
Am avut bucuria să lucrăm cu mulți artiști talentați printre care o recomandăm cu căldură pe JamillaMakeUp o fată plină de viață, talent și bucurie.

Raluca o fata foarte talentată și cu mult stil care simte mireasa în funcție de personalitatea fiecareia în parte, pentru că toți suntem diferiți și unici. Mai mult ca atât, toată aprecierea pentru atitudinea sa pro activă în educarea societății (pași simpli de a te machia singură pentru orice ocazie).
Andreea Radoi este spectaculoasă în talentul de a scoate frumusețea naturală în evidență.
.
COAFURI DE MIREASA
Bucuresti:
Salonul Manifest, (bucurești) artiști, stiliști oameni deosebiți și bucurie.
Yoko Hair, Florin încă nu am găsit pe cineva care să poată tunde bine și pe stilul meu zulufii care mă reprezintă :) Chiar dacă nu ar trebui să mă tund un an, oricum prefer să aștep până ajung pe mâna lui Florin.
Nu pot să nu amintesc de Londra 17, atitudine și coafuri de excepție tot acolo are salonul de make-up și Raluca.
Sibiu:
Paul, toata aprecierea pentru operele sale și atitudine. Este unicul salon/care și-a întâmpinat mireasa cu șampanie !
.
DETALII:
Am avut bucuria să o întânim pe Vania Szasz, o fire gingasă și pasionată de papioane și alte acceesorii frumoase ce pot personaliza stilul vestimentar a nunții tale sau cel de zi cu zi.
Art bending - umerașe personalizate pentru rochia de mireasa, sau alte detalii unice pentru nunta.
.
DECORAȚIUNI
Vanilla Events: Un suflu nou și mult bun gust. Fetele își reîmprospătează anual stocul cu decorațiuni de peste ocean, așa că sunt toate șansele sa fie fix ceea ce căutați. Defapt tot ce este mai deosebit și tot ce nu poți găsi pe rafturile României, găsești la fetele de la Vanilla Events. Nunțile în colaborarea cu fetele de la Vanilla, au fost unele dintre cele mai deosebite și la detaliu gândite :D
.
FLORI
Irina și echipa de la Iris au reușit să impresioneze prin detalii și echilibru de compoziție, culoare. Creativitate, FLORI și alte detalii frumoase… toate împreună la Florăria Iris.
.
LIDERI / EDUCATIE pe care îi respectăm și pe care ascultăm în timp ce prelucrăm fotografii, facem albume:
Lorand Soarezs - business coach, speaker, trainer si antreprenor cu sfaturi extraordinare, adaptate culturii Romanesti.

Cu parere de rău sistemul educațional în România și alte țări lasă MULT de dorit așa ca recomandăm ca MUST-SEE clipulețul de aici după care vă provoc să vă abonați la Prager University – este cu adevărat o universitate la care mi-aș trimite copilul ;)
.
MUZICĂ bună pentru noi:
KSBJ – positive, encouraging (toți interpreții ce se aud pe-acolo ; ) fotografiile se prelucrează bine pe acest fundal …
.
ALIMENTAȚIE:
Suntem de părerea că trebuie să avem grijă de mediul înconjurător la fel ca și de cel interior. Procentual vorbind, alimentația nesănătoasă ia dintre noi anual mai multe vieți decât orice altă boală (când aveți timp vedeți asta http://www.ted.com/talks/lang/en/jamie_oliver.html). De aceea ne alimentăm sănătos. Mai mult ca atât, călătorind mereu, ținem să ne alimentăm sănătos, rapid și comod. Astfel de peste un an suntem consumatori Herbalife și viața nu a devenit doar mai ușoară, ci mai sănătoasă. Suntem mai energici, mai eficienți și plini de putere și viață.
.
Este doar un început, lista se va up-data periodic ;)
.
Cu drag,
bySergio.